Komentáre k receptu:
  • babulicka - fotkaBabulicka 30. mája 2018 o 14:04

    Vdaka za tento jednoduchy receptik , prave take nieco som hladala - urcite spravim coskoro
    @zareaguj
     1x evusik
  • kimlo - fotkaKimlo 30. mája 2018 o 14:48

  • babav - fotkaBabav 30. mája 2018 o 15:02

    To je krása pre oci a nepochybne aj fajnova , pochutkova zmrzlina plna vitamínov.
    @zareaguj
     1x evusik
  • salinka - fotkaSalinka 30. mája 2018 o 15:14

    Paráda! Vďaka, to musím mať :-)
    @zareaguj
     1x evusik
  • používateľ nemá avatarDormella 30. mája 2018 o 16:24

    Dobrota zarucena a uzasne foto, pekny, ba vynikajici recept!
    @zareaguj
     1x evusik
  • frezia - fotkaFrezia 30. mája 2018 o 17:17

    Velmi pekne, rada vyskusam.
    @zareaguj
     2x finczi, evusik
  • evusik - fotkaEvusik 30. mája 2018 o 18:22

    all@ ďakujem za pekné ohlasy... v jednoduchosti je krása a toto je fakt jednoduchý ale výborný recept... robiem rôzne druhy a momentálne mám v mrazáku aj mango zmrzlinu robenú podľa tohto receptu...
    @zareaguj
     1x kvakac
  • používateľ nemá avatarMabla 30. mája 2018 o 18:34

    Krásne na oko a určite i chuťovo, tie srdiečka ma dostali, určite vyskúšam.
    @zareaguj
     1x evusik
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 30. mája 2018 o 18:44

    Krásna letná pochúťka, ktorá nás aspoň trochu schladí a na duši zasa zahreje....ja takto tiež robím, jednoducho, len smotanu alebo jogurt, šľahačkovú smotanu, dokonca mám v mrazničke ešte nenačatú vo vaničke, ale neviem, prečo sa mi ju nechce načať, asi preto, že som do nej dala trocha rumu a tým som pokazila tú chuť, ale predsa ju okúsim. @Evusik , ty si to ešte krásne a esteticky upravila.
    @zareaguj
     1x evusik
  • kvakac - fotkaKvakac 30. mája 2018 o 18:49

    Vyzerá to moc dobré a chutné, cez víkend urobíme. Jednoduché a moc dobré. Už viem kde budem chodiť na zmrzlinu do vlastnej chladničky. Vďaka za recept.
    @zareaguj
     1x evusik
  • luss44 - fotkaLuss44 31. mája 2018 o 07:44

    parádna zmrzka a pritom jednoduchá, určite vyskúšam
    @zareaguj
     1x evusik
  • používateľ nemá avatarPipnat 31. mája 2018 o 10:15

    To musi byt neskutocna mnamka, ukladam a snad bude cas na vyskusanie:)
    @zareaguj
     1x evusik
  • používateľ nemá avatarZinnajdha 31. mája 2018 o 12:25

    pekný a dobrý, určite nám bude chutiť.
    @zareaguj
     1x evusik
  • zolik - fotkaZolik 31. mája 2018 o 14:04

    vyborna a variabilna domaca zmrzlina, velmi sa mi paci.
    @zareaguj
     1x evusik
  • olinka12 - fotkaOlinka12 31. mája 2018 o 14:48

    Veľmi pekný a určite dobrý receptík už som ho aj uložila ingrediencie mám všetky určite vyskúšam v tejto horúčave výborné osvieženie.
    @zareaguj
     1x evusik
  • elena - fotkaElena 31. mája 2018 o 15:15

    Šťastná to žena, má dobrého manžela.
    @zareaguj
     1x evusik
  • elena - fotkaElena 31. mája 2018 o 15:16

    teraz som ju robila, sadnem k počítaču a prvé, čo mi padlo na Vareche do očí: jahodová zmrzlina!
    @zareaguj
     1x evusik
  • aroooo - fotkaAroooo 31. mája 2018 o 17:15

    krása,chutné,robila som podobné mraz.jahody,krém.tvaroh, jogurt.... tú chuť banánu tam nie je citíť? kk
    @zareaguj
  • evusik - fotkaEvusik 31. mája 2018 o 17:29

    all@ ďakujem za nakuknutie :) budem rada ak vyskúšate a dáte vedieť ako sa podarila

    inak čím viac banánov dáte, tým bude zmrzlina krémovejšia a kľudne môžete vyskúšať len banánovú, ja som takú robila ale prišla mi bez chuti, práve to iné ovocie dodá zmrzline farbu a hlavne chuť... pomer ovocia a banánov by mal byť max. 2/3 ovocie + 1/3 banán, takto sa mi to osvedčilo aj keď robím len tak od oka
    @ Elena no my to máme doma podelené, on ťažké práce a ja ľahké domáce práce - teda on si myslí, že je to tak, šak chlapi :-)
    @ Arooo s tvarohom aj ja robievam, tá je tiež výborná a banán nie je cítiť vôbec, treba to vyskúšať

    robila som aj mango zmrzlinu, presne tak ako v tomto recepte len som nedala šľahačku, lebo som nemala, ale som dala výborný grécky hustý jogurt


    @zareaguj
     1x maska10
  • tatranka - fotkaTatranka 31. mája 2018 o 17:45

    Ohromný recept,jednoduché spracovanie a výsledok dokonalý.Príma! Mám recept na zmrzlinu,aj som ju tu prezentovala no myslím si,že tvoja zmrzlinka je vo výhode,lebo je jednoduchšia.Si šikovná a urobila si aj veľmi peknú prezentáciu.
    Takéto recepty mám veľmi rada,kde si dá prezentujúci na svojom recepte záležať.
    Už ju mám v KK. Ďakujem.
    » varecha.pravda.sk/recepty/jahodova-zmrzlina-fotorecept/17...
    @zareaguj
     1x evusik
  • evusik - fotkaEvusik 31. mája 2018 o 18:20

    @Tatranka (31.5.2018 17:45)

    ďakujem, tvoj komentár ma veľmi potešil, ale myslím, že v tomto sme obe rovnaké, obe si potrpíme na peknú prezentáciu :-)
    aj ja som kedysi robievala podobne zmrzlinu ako ty, aj formičky mám podobné a tiež som do nich už robila zmrzlinu, ale teraz robím už len takto - je to jednoduchšie
    @zareaguj
  • cesminaz - fotkaCesminaz 31. mája 2018 o 22:41

    Obrazok č.4 vyzera fantasticky! Super svieža zmrzlina :-)
    @zareaguj
     1x evusik
  • jerica - fotkaJerica 1. júna 2018 o 00:14

    @Evusik (31.5.2018 18:20)
    nemá chybu, ja som sa priučila (pričuchla) k zmrzline v škole varenia, hlavne bez zmrlinovača, Tvoja je so šľahačkou, čo sa mi veľmi páči.
    Tu je tiež s banánom, ale pre čokoholikov.
    » varecha.pravda.sk/recepty/cokoladova-raw-zmrzlina-fotorec...
    @zareaguj
  • evusik - fotkaEvusik 1. júna 2018 o 06:53

    @Jerica (1.6.2018 00:14)

    je to ten istý spôsob prípravy a vyzerá výborne :) a čoko ja môžem :-)
    inak keď sa dajú samotné banány tak sa dá konzumovať hneď, je to taký mrazený krém, čím viac ovocia sa pridá tým je redšia a musí sa dať ešte zamraziť, ale asi to závisí aj od ovocia ktoré sa pridá... keď som robila s mangom bola hustá a dala sa hneď jesť.
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkaFrezia68 1. júna 2018 o 11:37

    Fííííha.......už je v KK. Najradšej mám citrónovú,ale len si občas kúpim malú v kornútku a ten zahodím,lebo nerobia bezlepkové.Teda @Evusik ,tou jednoduchosťou si ma dostala.A určite vyskúšam,síce menej ( asi ),ale ak netreba v mrazničke miešať,je to jednoduchý recept,ale aký fajnový s tou čokoládou.Ďakujem :-).
    @zareaguj
     1x evusik
  • radox1 - fotkaRadox1 1. júna 2018 o 13:53

    nadhera.ja som to po niekolkych domacich pokusoch vzdal,vzdy tam bolo citit kristaliky,co nie ono a vadi mi to.v lid.i si kupujem gelatelli,je zo smotany a a v podstate vide este lacnejsie,ako keby som ju robil doma.tiez mam najradsej citronovu,a prave tu je problem kupit.

    @zareaguj
  • evusik - fotkaEvusik 1. júna 2018 o 18:35

    @Frezia68 tak citrónovú mám aj ja rada len na tú treba asi iný recept
    @Radox1 do lidla na zmrzku a nanuky chodíme aj my, hlavne keď sú akcie, naše vnúčatá ľúbia hlavne ovocné, také svieže :) a z tou citrónovou ste mi obaja nasadili chrobáka do hlavy, idem hľadať recept, uvidím čo nájdem :)
    @zareaguj
     1x frezia68
  • kimlo - fotkaKimlo 1. júna 2018 o 20:03

    @Evusik (1.6.2018 18:35)

    Veru nájdi, citrónová je aj moja obľúbená :-)
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 1. júna 2018 o 20:29

    Citrónovú som už kedysi robil, stačí dať základ - hustý jogurt (alebo lahôdková smotana), šľahačková smotana, cukor a pridať suroviny ( podľy chuti - kakao, ovocie, čokoláda ap.), v tomto prípade je to citrónová šťava a kôra, dobre spolu premiešať dať zamraziť, ale asi treba po čase premiešať kvôli kryštálikom.....
    @zareaguj
     1x evusik
  • honestka - fotkaHonestka 2. júna 2018 o 06:08

    @Evusik , ja som skusala vela typov ako urobit dobru smotanovo - citronovu zmrzku bez zrazenia,
    ci ladovych krystalikov, lebo akakolvek kombinacia dokonca aj strojovo miesana casto ostavali “chrumkave”. Cisto sviezi citronovy bol najlepsi len SORBET.
    Raz som urobila pokus - a za zaklad som vzala recept na tunajsiu dobru rusku zmrzlinu od @Sovka
    s tym, ze som krem s mliekom, citrono-pomarancovou korou a par nitkiek safranu prevarila,
    zltka vymiesala s horucim curkrarenskym sirupom, vychladnute a precedene zmiesala so stavou
    z citronov a zazrak bol na svete.
    Takto sa mohla mrazit dalej /v stroji, hoci nie rada ho pouzivam/, radsej vsak len tak hotovu zmes
    v konteineri ju supnut do mraziaka je jednoduchsie, aj bez dalsieho miesania ostane smotanovo - kremova a vynikajuca! Taktiez robim zmrzky tymto sposobom aj z inych “velmi kysich ovoci” v roznych kombinaciach - je vzdy bez ladovych krystalikov. Hoci tu mame moznost kupit velmi kvalitne zmrzky, chutove ma predsa len tieto domace zlakaju, hlavne teda citrusove a broskyňova.
    Ak Vyskusas iste ta, nesklame.
    Ja zase vyskusam tuto tvoju /aj jahodovo-coko-srdiecka su supper!/. Vidno tu - ako dobrotkami svojich kreacii robis svojim vnucatkam nielen gurmansky pozitok, ale aj radost! Si dobra babicka! ==
    @zareaguj
     1x evusik
  • používateľ nemá avatarHaji 2. júna 2018 o 08:34

    Domácí zmrzlina je dobrotka, tvoje je vymazlená, fota jako ze žurnálu, jsi šikulka!
    @zareaguj
     1x evusik
  • afataga - fotkaAfataga 2. júna 2018 o 10:39

  • evusik - fotkaEvusik 3. júna 2018 o 13:41

    receptov na citrónovú zmrzlinu sa našlo dosť, aj ja som nejaké našla, niečo vyskúšam a ak sa podarí tak pridám :)
    @Honestka ja mám tiež radšej domácu zmrzlinu, máme v mrazáku aj kupovanú ale pre mňa je veľmi sladká, radšej si urobím domácu a sladkosť prispôsobím svojej chuti...
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist