JAHŇACIE mäso - inšpirácia (fotorecept)
Autor receptu: jerica
@jerica pridávam recept , jednoduchá úprava jahňacieho mäsa .
Tento recept pridávam pre inšpiráciu , ako si môžete pripraviť , rýchlo a chutne jahňacie mäsko.
5/6 porcií |
20 minút príprava |
20/25 minút tepelná úprava |
Postup
- jahňacie filety
- umyté filety osušíme , osolíme
- okorením zmesou korenia /
- filety dáme opiecť na horúcu panvicu , podlejem 1 pl vodou,opekám z oboch strán
cc.5 minút
- k opečenému pridám vetvičky rozmarínu
- pol minúty prikryjem a ....
- prelejem bielym vínom
- necháme tri / štyri minúty na miernom ohreve , môžeme servírovať
- nakrájeme plátky
- servírujem s grilovanou zeleninou
- mäsko prelejem dresingom
- kto mal chuť , mal k tomu zamiakovu placku bez múky.
- so šalátom