JAHŇACIE mäso - inšpirácia (fotorecept)

Autor receptu: jerica

@jerica pridávam recept , jednoduchá úprava jahňacieho mäsa . Tento recept pridávam pre inšpiráciu , ako si môžete pripraviť , rýchlo a chutne jahňacie mäsko.

5/6
porcií
20 minút
príprava
20/25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. jahňacie filety
  2. umyté filety osušíme , osolíme
  3. okorením zmesou korenia /
  4. filety dáme opiecť na horúcu panvicu , podlejem 1 pl vodou,opekám z oboch strán cc.5 minút
  5. k opečenému pridám vetvičky rozmarínu
  6. pol minúty prikryjem a ....
  7. prelejem bielym vínom
  8. necháme tri / štyri minúty na miernom ohreve , môžeme servírovať
  9. nakrájeme plátky
  10. servírujem s grilovanou zeleninou
  11. mäsko prelejem dresingom
  12. kto mal chuť , mal k tomu zamiakovu placku bez múky.
  13. so šalátom