Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarBabka123 8. novembra 2018 o 16:35

    Nádhera, ako vždy. Zaujímavá kombinácia - pistáciový puding s kokosom a jablká. Neviem si predstaviť tú chuť. Bude treba to vyskúšať, čo iste aj v blízkej dobe urobím..
    @zareaguj
  • rubyrom - fotkaRubyrom 8. novembra 2018 o 16:38

    Izabelko, opět nádherné řezy, Ty nikdy nezklameš!
    @zareaguj
     1x terinka55
  • terinka55 - fotkaTerinka55 8. novembra 2018 o 16:47

  • používateľ nemá avatarMotyka 8. novembra 2018 o 17:26

    Medovo-jablkové boli vynikajúce. Vyskúšam aj tieto. Vyzerajú fantasticky. Tie jablká narezané na kocky, uvarené s pudingom, sú na plnku oveľa lepšie, ako strúhané. Už budem robiť len takto. Vďaka za grif.
    @zareaguj
  • 3sandra3 - fotka3sandra3 8. novembra 2018 o 18:03

    Krásne rezy.... s jablkami si viem predstaviť skvelú chuť.
    @zareaguj
     1x haji
  • izabella929 - fotkaIzabella929 8. novembra 2018 o 19:18

    @motyka , nerada používam jablká pomrvené, tým že ich nastrúhané dusíme, sa celé rozpadnú a pripomínajú mi detskú výživu..nie že by mi výživa vadila, ale predsa je to koláč a rada vidím čo v ňom mám a naviac, tiež som chcela odlíšiť farbu opäť od výživy a preto som použila pistáciový puding a tým jablká dostali svetlozelenú farbu a to sa mi veľmi páči v spojitosti s jablkami...pokiaľ by vám jeden puding nezahustil plnku dokonale, treba pridať 2 balíky, s tým nič nepokazíte..
    Ďakujem za komentáre..
    @zareaguj
     1x motyka
  • danila - fotkaDanila 8. novembra 2018 o 19:34

    mne sa páči tá kokosová plnka s kyslou smotanou...koláčik ukladám a pri najbližšej príležitosti vyskúšam, skúsim ho s kokosovým pudingom :-)
    @zareaguj
  • grejsy - fotkaGrejsy 8. novembra 2018 o 20:49

    Pekné zákusky, ale jedno nepochopím, ako je to možné že zakaždým strhávaš kožu s toho upečeného cesta .Vždy to maš nejaké hrčkavé . Obdivujem ťa , ked pečieš 3 pláty niekedy, tak vždy to strhávaš tú kožu ? ? prepána,, by ma trafilo asi z toho!
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 8. novembra 2018 o 22:18

    @grejsy ,áno zo všetkých ťahám kožu, aby sa neodlepila potom, keď bude zákusok na tanieriku..je to moje hobby, robím to veľmi rada, baví ma..hrčkavé je preto, lebo cesto je kvalitné a upečené iba 10 min.ak ho pečieš dlhšie, už sa koža nedá stiahnúť..záleží mi na tom, aby bol zákusok aj pekný..
    @zareaguj
     1x haji
  • obor123 - fotkaObor123 9. novembra 2018 o 08:16

    @Grejsy (8.11.2018 20:49)

    Pýtam sa,prečo by ťa trafilo? Je s tým veľa roboty,či odpadu,alebo je za tým niečo iné?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMotyka 9. novembra 2018 o 12:24

    Ta stiahnutá vrstva sa predsa dá veľmi dobre využiť na iný zákusok, či jedlo.
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 9. novembra 2018 o 14:56

    @Grejsy (8.11.2018 20:49)
    U některých receptů se stahování, seškrabání kůrky doporučuje přímo v receptu, zvláště u torty z více korpusov. Skutečně má "koža" tendenci uskočit i se vším co je na ní - zvláště při krájení na díly, rezy či při konzumaci. Také se do "čistého" piškotu lépe vsákne tekutina /alkohol, káva apod./ a nebo džem, lépe se piškot spojí s krémem. Ano, je to nadstandartní péče, která má svá opodstatnění. Kdo to tak cítí, stahuje, komu je to volno, nestahuje.
    @Motyka souhlas, stáhnutá vrstva jde zapracovat do čehokoliv, např. do zbytku krému, k tomu odkrojky, trocha kávy, rumu, ořechů a vyjdou skvostné gulky.
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 9. novembra 2018 o 15:20

    @grejsy , nechcela som tu obšírne vysvetľovať tieto veci, lebo mám veľmi zlé skúsenosti z minulosti,,,že som veľmi múdra,,nie som, učila som sa na vlastných chybách sama, nikto mi neradil a ani by som to nechcela, lebo by som sa cítila, že nič neviem..bola som na jednej rodinnej slávnosti a ochutnala som jeden taký zákusok, ktorý keď som začala vidličkou odkrajovať sústo, celý sa rozsypal vďaka koži...od vtedy vždy z korpusov kožu stiahnem a mám skúsenosť, že ak pečiem iba 10 min. tak je nádherne krehký...veď tá koža ide skoro naraz dole, je to pár sekúnd a dočisťujem už iba okraje..napokon z odkrojkov, lebo keď chcem, aby zákusok pekne vyzeral, musím okraje zarovnať, robím guľky a tie miluje mojej susedke dcérka..nie som dokonalá, aj mne sa vždy niečo nepodarí, napríklad minulý týždeň, vďaka zlému receptu som celý koláč komplet zmrvila na guľky, bolo ich 40 ks.bolo mi ľúto ho iba tak vyhodiť..trpezlivosť ruže prináša..
    @zareaguj
     2x haji, obor123
  • olinecka - fotkaOlinecka 10. novembra 2018 o 17:16

    Ako vždy,super.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist