Hydinové satay

František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 6. septembra 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Hydinové satayFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    Do kuchynského robota dáme arašidové maslo, posekanú cibuľu, pretlačený cesnak, kokosový krém, olej, sójovú omáčku, limetkovú šťavu, citrónovú kôru, čili a rozmixujeme na hladkú pastu. Preložíme do sklenej misy.

  2. 2

    Potom pridáme mäso nakrájané na kocky 2,5 cm a premiešame. Zakryjeme fóliou a necháme marinovať maximálne 8 hodín.

  3. 3

    Kocky mäsa navlečieme na špajle, marinádu odložíme. Ražne opekáme 10 minút, často obraciame a potierame marinádou. Podávame s grilovanými zemiakmi v šupke.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist