Husacia pečeň s lokšovými rezancami a dubákovým ragú

Autor receptu: redakcia

Suroviny

Postup

  1. Na masle si speníme na drobno pokrájanú cibuľu a pridáme pokrájané dubáky, ktoré posolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a tymian. Restujeme asi 10 minút.
  2. Husaciu pečeň rozkrájame na hrubšie plátky (asi 2–3 cm), posolíme, okoreníme a prudko opražíme na rozpálenej panvičke (najlepšie na teflónovej, netreba pridávať tuk) z oboch strán asi 2 minúty.
  3. Lokše pokrájame na dlhé a tenké rezance, ktoré prihrejeme v panvičke s výpekom z pečene.
  4. Z lokší si pri podávaní pripravíme hniezdo, do ktorého dáme restovanú pečeň a dubákové ragú. Dozdobíme petržlenovou vňaťou a tymianom.