Hroznové jednohubky k poháru vína na Jozefa (fotorecept)
Autor receptu: danculka
Jednoduché,rýchle,chutné...
20ks porcií |
15 minút príprava |
Postup
- Príprava jednoduchá tvaroh ,maslo,koreniny sa zmiešajú na masu niekedy nie je traba pridávať smotanu,stačí maslo a tvaroh ,koreniny podľa svojej chuti a dobre rozmiešať...
- hrozno umyjeme a osušíme a z tvarohovej masy a hrozna tvoríme guľky,kde hrozno je v strede...
- bylinky som použila suché,nakoľko tvaroh je vlhký tak bylinky hneď zostanú,ako čerstvé...tieto bylinky boli sušené vo vákuu a za mínusových teplôt,sú super aj konzistenciou aj chuťou,nie sú rozdrvene na prach,ako niektoré naše...
- v tejto mase byliniek,je pažítka,petržlen,kôpor, cesnak atd.....
- takto si podávame guľky do košíkov...
- tu sú fotky na reze...
- a už môžeme podávať,je to taká rýchlovka,že ak návšteva zvoní na bráne,kým ich usadíš,môžeš podávať,,,dobrú chuť!