rizoto

Hráškové rizoto s tofu

Autor receptu: lunter

Ak doma máte čerstvý hrášok, spravte si fantastické rizoto, ktoré chutí veľkým aj malým a zaženie aj ten najväčší hlad! Vďaka tofu získate poriadnu porciu bielkovín - stačí polhodinka a môžete jesť :)

2
porcie
30 minút
príprava

Postup

  1. Na olivovom oleji krátko orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme ryžu a opäť restujeme cca 10 minút. Po chvíľke pridáme biele víno a zeleninový vývar.
  2. Vedľa v miske do hladka rozmixujeme hrášok zmiešaný so zeleninovým vývarom. Potom ho dochutíme soľou a mletým korením.
  3. Hráškovú zmes vmiešame do ryže, ktorá sa medzitým uvarila. Na záver pridáme nakrájané tofu a krátko spolu prehrejeme. Prajeme dobrú chuť :)