Komentáre k receptu:
  • izabella929 - fotkaizabella929 12. novembra 2013 o 19:46

    @evusik..kr ásne sa ti vydarila a verím, že aj chuť má vynikajúcu.-) u nás je veľmi obľúbené toto mäsko, ale po tých fámach, mám strach si kúpiť...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarcaterina 12. novembra 2013 o 21:28

    Evusik, skvele spracovany recept na zdravu notu! Vyskusam, urcite chutne.
    @zareaguj
  • ancicka - fotkaancicka 12. novembra 2013 o 21:49

  • danculka - fotkadanculka 12. novembra 2013 o 22:26

    toto jedlo,je po mojej chuti,super...
    @zareaguj
  • damisa - fotkadamisa 13. novembra 2013 o 09:18

    presne aj podľa mojej chuti, 5*
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 13. novembra 2013 o 09:40

    ďakujem všetkým za nakuknutie :)
    @izabella929 chápem tvoje obavy ale ak je mäso dobre tepelne upravené tak sa asi nie je čoho báť, či?
    @zareaguj
  • irenaw - fotkairenaw 13. novembra 2013 o 10:07

    veľmi sa mi to páči :)
    @zareaguj
  • julica - fotkajulica 13. novembra 2013 o 11:58

    Jé, mäso som ešte neparila, skúsim veru.
    @zareaguj
  • timara - fotkatimara 13. novembra 2013 o 12:34

    tak to je úplna bomba tento recept, perfektné :)
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 13. novembra 2013 o 12:38

    @julica ty si neparila mäso vôbec? alebo len hovädzie?
    @irenaw @timara ďakujem :-)
    @zareaguj
  • timara - fotkatimara 13. novembra 2013 o 12:53

    a ešte fólia je klasická potravinárska? a ak nemám parný hrniec? tak postupujem ako napr. pri parených buchtách, klasický hrniec, voda a tá dierkovaná plechová vec :) ?
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarradost 13. novembra 2013 o 12:57

    @evusik
    totok zase ..!ja šetko-čo varíte-môcť ochutnať-som jak prase..!!
    ja sa naparujem sama-vraví muž..
    nuž
    parila som stehná-nie moje-kuracie..
    bolo to chutné--a skoro bez práce..
    ale-hoviadko..?
    a len tak krátko..??
    nebolo tuhé..tvrdé..suché..??
    bo sa mi tá bezprácnosť ľúbi..
    no rátaj s tým-že už nemám tigrie /trhacie/ zuby..!!
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 13. novembra 2013 o 13:27

    @timara ja používam obyčajnú potravinársku fóliu, vždy keď kupujem pozriem či je napísaná teplota do 230°C, neviem či existuje aj inakšia, trebárs len na studené použitie :-) netuším.... a ak nemáš parák tak presne ako píšeš, hrniec s vodou a dierovaná podložka...
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 13. novembra 2013 o 13:29

    @radost no veď to hovado :( to som sa aj ja bála... ja som raz išla robiť vtáčky v parnom hrnci... všetko som mala úplne krásne, mäsko z roštenca, náplň jak má byť, vajíčko, uhorka, slaninka... no ale výsledok hotová katastrofa, mäso jak podošva, bachla som ho do tlakáča, ale už to nebolo ono, bolo také bez chuti a bez šťavy.... lenže ja som ho parila asi 60 minút :(
    tak som k tomuto pristupovala ako k čistému experimentu - buď alebo - no a vyšlo to, myslím, že tráve pre tú kratšiu dobu prípravy... mäso bolo výborné, šťavnaté a ten môj povedal, že mu viac chutilo ako biftek ktorý som robila deň predtým :)
    @zareaguj
  • timara - fotkatimara 13. novembra 2013 o 14:09

    ďakujem za rady, už len sviečkovicu zohnať a ide sa na to. A musím len dúfať, že sa mi to vydarí ako tebe. Pozerala som aj tvoj biftek, ktorý vyzerá moc dobre, ale tiež sa prikláňam k tvojmu mužovi u mňa by vyhralo toto na pare :)
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 13. novembra 2013 o 16:49

    veľmi zaujímavá príprava sviečkovice, ak je fakt mäkká a šťavnatá, tak to nemá chybu. Veď to by sa dalo využiť aj na sviečkovú na smotane! A ak by sme chceli mať mäso prevoňané zeleninou, tak by sa dalo zabaliť do toho igelitu aj s ňou :-) Prvý krát ľutujem, že nemám parný hrniec, nuž ale mne by sa už nikam nezmestil...
    @zareaguj
  • elysa - fotkaelysa 13. novembra 2013 o 17:54

    pariť už parím a dnes som kupovala hovädzie, napadlo ma, že či by šlo napariť aj to, sadnem sem a zistím, že áno...:) len ako dokázať mojim chlapom, že parené mäso chutí dobre? síce synovi plnené parené prsia už chutia,no možno je to prvý krok...
    @zareaguj
  • margaretka28 - fotkamargaretka28 20. novembra 2013 o 10:58

    veľmi zaujímavý recept a krásne odprezentovaný obrázok č. 10 hovorí za všetko 5*
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist