Hovädzí guláš
Hovädzí guláš s červenou fazuľou a záhradnou majoránkou (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Jednoduchý guľáš s červenou fazuľou a záhradnou majoránkou
4-5 porcie |
60 minút príprava |
50 minút na 160 °C |
Postup
- Mäso som umyla, nakrájala na kocky. Z pliecka som odrezala mastnú časť a nakrájala na drobné kocky.
- K vypraženej masti som pridala nakrájanú cibuľu.
- Pridala som mäso.
- Opekala som ho, kým zostal na rajnici iba tuk.
- Pridala som mletú červenú papriku.
- Papriku a paradajku som nakrájala na kocky a pridala som k mäsu.
- Všetko som podliala troškou teplej vody a dusila pod pokrievkou do mäkka. Osolila, okorenila a pridala som štipku celej rasce.
- K hotovému mäsu som pridala sterilizovanú fazuľu a záhradnú majoránku. Už som nevarila ďalej, všetko som dobre premiešala a odstavila zo sporáka.
- Pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som prílohu - domáce nokerle.
- Hotové jedlo som podávala s nokerlami a uhorkou.
Prajem vám dobrú chuť.