Hovädzí guláš

Hovädzí guláš s červenou fazuľou a záhradnou majoránkou (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Jednoduchý guľáš s červenou fazuľou a záhradnou majoránkou

4-5
porcie
60 minút
príprava
50 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Mäso som umyla, nakrájala na kocky. Z pliecka som odrezala mastnú časť a nakrájala na drobné kocky.
  2. K vypraženej masti som pridala nakrájanú cibuľu.
  3. Pridala som mäso.
  4. Opekala som ho, kým zostal na rajnici iba tuk.
  5. Pridala som mletú červenú papriku.
  6. Papriku a paradajku som nakrájala na kocky a pridala som k mäsu.
  7. Všetko som podliala troškou teplej vody a dusila pod pokrievkou do mäkka. Osolila, okorenila a pridala som štipku celej rasce.
  8. K hotovému mäsu som pridala sterilizovanú fazuľu a záhradnú majoránku. Už som nevarila ďalej, všetko som dobre premiešala a odstavila zo sporáka.
  9. Pokiaľ sa mäso dusilo, pripravila som prílohu - domáce nokerle.
  10. Hotové jedlo som podávala s nokerlami a uhorkou. Prajem vám dobrú chuť.