Hliva ustricová na smotane (fotorecept)
Autor receptu: xenik
Jednoduché rýchle jedlo.
10 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup- potrebne koreniny
- orestujeme si cibulku, nakrajame hlivu /ja bez stoniek/. Pridame ju k cibulke a trochu spolu orestujeme. Pridame sol, korenie, susene hubove korenie, rascu
- na zaver pridame cervenu papriku, natur bujon a podlejeme vodou
- nechame pomaly varit a zatial si vyložim umyvačku, spracem kuchynu, skontrolujem dieta :-) v pripade ze nesedi na linke a nekontroluje ma ako varim :-D
- ked je hliva uvarena, zmiešame si slahacku a smotanu
- pridame do uvarenej hlivy a nechame prejst varom - zahusti sa to same tym ze to prevre :-)
- hotovo :-) už si len uvarime mini kolienka / halušky/ podla chuti a možme si spolu sadnut k stolu :-) dobru chut
|