Haruľa s medvedím cesnakom plnená domácím syrom (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

Harulu mam rád a kedže som mal veľa medvedieho cesnaku tak skončil aj v haruli ..... naplniť ju kravskou hrudkou bol zasa jeden z mojich experimentou

40 minút
príprava
2x15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. množstvo si každý prispôsobí svojmu , ja som robil aj harulové placky ,tak som to robil z jedného cesta... nastrúhané zemiaky , hladká múka , vajíčka
  2. pridáme čierné mleté korenie , drcenú majoránku , soľ ..
  3. a na rezance nakrájaný medvedí cesnak - snim som nešetril
  4. na panvicu si dáme ,, cesto ,, ako ked ideme robiť placky ,ale nato si ešte poukladáme plátky syra urobené z automatového mlieka
  5. zakryjeme to dalšou vrstvou cesta a pečeme niekolkonásobne dlhšie ako placky
  6. ,,prehodíme ,, na druhú stranu a pokračujeme v pečení - zasa dlhšie aby stred nebol surový ..... kto sa bojí prehadzovať nech použije pokrievku ... z panvice do vetšej pokrievky dáme tak , aby spodok bol stále na spodku a potom pokievku vyklopíme ako ked ju pokladáme na hrniec
  7. ... podla mňa bolo upečené ,no žena tvrdila že ešte to nieje , tak som to šupnul znova do panvice a ešte som to z oboch strám trochu opiekol
  8. hotovo ... dobrú chuť