Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmodrykamen 28. decembra 2012 o 05:59

    Zemiakový prívarok môžem aj každý deň, ale rozmixovať ho na omáčku ma nenapadlo. Zemiaky zahustia a netreba toľko múky. Po vianočnom obžerstve takáto omáčka môže žalúdku len prospieť. A miesto klobásy (hoci ju mám veľmi rád) môže byť volské oko, alebo na cibuľke opražené tofu.
    @zareaguj
  • marianne - fotkamarianne 28. decembra 2012 o 06:18

    Moja starka robievala takyto zemiakovy privarok,ako pise @modrykamen s volskym okom.Ten jalovec tam je zaujimavy,ho tam nabuduce prisupnem,moja dcera ho zboznuje...
    @zareaguj
  • ivuska2010 - fotkaivuska2010 31. decembra 2012 o 11:37

    Tuto polévku znám....však s ní moje mamka (tvoje sestra Jiřinko) :-) vyhrála několik soutěží kde se vařilo!!
    @zareaguj
  • sazuna - fotkasazuna 30. marca 2014 o 14:51

    no, tak ja som to prave uvarila a moje male deti sa nevedeli dojest!!! dakujem za recept :o)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist