Komentáre k receptu:
  • arasidka - fotkaArasidka 7. júla 2012 o 19:03

    zvláštne si to pomenoval, že guláš.Nepoznám tento recept, ale si predstavujem všetko, ako dávaš do trúby, cibuľa a ostatné asi vytvorí dosť šťavy. Je to netradičný recept, ale priznám sa, že iste je chutný, lebo husacie žlúdky sú veľké a mäsité a dobré sú už len v polievke z drobkov. Ak varím drobkovú polievku, / alebo i hovädziu/, tak do naporciovanej polievky si niekedy pridávame trošku čerstvo nastrúhaného chrenu - TO JE PARÁDA! Polievka dostane výborný "REZ" a aj vôňu. Peter, skús to!
    @zareaguj
  • abdul - fotkaAbdul 8. júla 2012 o 06:55

    Prepáč, ale žalúdky z hrabavej hydiny nie sú žalúdky husacie. Skôr by som nazval guláš zo slepačích žalúdkov. Ak to nazveme gulášom.
    @zareaguj
  • peter64 - fotkaPeter64 8. júla 2012 o 08:10

    pre abdula mal som namysli pernatú hydinu lebo na tento recept sa dá použiť ľubovoľné žalúdky veď sa guláš nemusí variť tradične na sporáku
    @zareaguj
  • marta23 - fotkaMarta23 12. júla 2012 o 04:15

    To sa podarilo ako vtip: zariekacia miska???
    @zareaguj
  • peter64 - fotkaPeter64 12. júla 2012 o 11:37

    ďakujem za upozornenie už je to opravené
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist