Komentáre k receptu:
  • izabella929 - fotkaizabella929 1. novembra 2012 o 12:27

    @kimlo ,,,jaj kamarát, túto chuť si ešte dobre pamätám, varila som taký guláš, keď som predala chatu aj s vinohradom, bol to na rozlúčku guláš, ale niečo vynikajúce...som to varila vonku v koltíku, malo to prekrásnu farbu a chuť, no škoda vravieť.-)máš to presne také, aké to má byť.-))))teda super...
    @zareaguj
     1x monteska
  • ernest - fotkaernest 1. novembra 2012 o 12:29

    Super, guláš môžem vždy a všade ,no na teba kimlo by som tipol viac ako jednu čili :)))
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 1. novembra 2012 o 12:35

    @izabella929 ďakujem za pochvalu, bol naozaj výborný, hlavne na ďalší deň.. @ernest , ja si vždy svoju porciu ešte zvlášť ochucujem... :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarstanislavsestak 1. novembra 2012 o 12:37

  • sany11 - fotkasany11 1. novembra 2012 o 12:42

    ale si mi narobil chute,vyzera fantasticky,az sem ho cítim.
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 1. novembra 2012 o 12:49

    parádny gulášik, verím že bol vynikajúci :-)
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 1. novembra 2012 o 13:02

    z diviny som ešte nemala príležitosť robiť guláš, ale čo sa týka postupu a ingrediencií ako by nás jedna mater mala, úplne navlas rovnako. My to máme s mužom podelené - on mieša, ochutnáva a dáva pokyny, ja to všetko ostatné :-)
    @zareaguj
  • tiginko - fotkatiginko 1. novembra 2012 o 13:05

    priskoro som odklikla, takže: - lebo kladenie ohňa a varenie kotlíkového guláša patrí k mužovi, ako rodenie detí k žene :-)
    @zareaguj
  • gastronom - fotkagastronom 1. novembra 2012 o 13:41

    Gulas ako sa patri , tiez varim gulas zo srncieho masa v liatinovom kotliku vonku na ohni , co dodat iba popriat dobru chut a k tomu dobre vino alebo pivecko ( nezijeme preto aby sme iba jedli , jeme preto aby sme mohli zit , cize nemusime jest vela - jedzme nemej ale kvalitne jedlo ) )
    @zareaguj
  • helca103 - fotkahelca103 1. novembra 2012 o 17:57

    neostala Ti jedna porcia? Ja sa k takému mäsu nedostanem, ale musí byť výborný. Slintám už pri pohľade na fotopostup a úvodnú fotku :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatar2010 1. novembra 2012 o 18:09

    Velmi pekny gulas , veru si ma inspiroval pojdem kupit maso.
    Co je tak menej zname Australia ma velke problemy s diviakmi .
    » www.australiawidesafaris.com.au/index.php/photo-gallery/13-wild-boar-hu...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardodo46 1. novembra 2012 o 18:11

    Super guláš !!!
    pre @gastronom- máš pravdu, žijeme preto, aby sme jedli čo najchutnejšie jedlá a čo najviac. Škoda že pracuješ pre FBI a tvoje recepty píšeš neviditeľným písmom. Tie názvy tvojích receptov sú sympatické. Tak nemachruj a hoď ich do placu !!!!!!!!!
    @zareaguj
  • mracik9 - fotkamracik9 1. novembra 2012 o 18:25

    Kimlo,tak toto je gulášik podľa môjho gusta,na slaninke a z vínkom,tak takýto sme robili pred rokom v kotlíku na chate,len sme tam pridali kosti a mäsko z jeleňa,to bola bašta,až mi tečú slinky pri pohľade na ten tvoj.
    @zareaguj
  • nonna - fotkanonna 1. novembra 2012 o 20:05

    NOU KOMENT!!! Všetko fantastické, myslím určite chuť, technológia, spracovanie receptu, nafotenie. Chválim, ukladám do KK a vyhadzujem na FBčko pre ďa lšiu propagáciu.
    @zareaguj
  • ewitka123 - fotkaewitka123 2. novembra 2012 o 00:04

    mnaaaaam hned by som ochutnala vypada skvele
    @zareaguj
  • frezia68 - fotkafrezia68 2. novembra 2012 o 05:46

    Načo som sem teraz nakukla,keď guláš v nedohľadne a chute si narobil?Lebo niekedy dávno som také jedla aj na raňajky :-),hoci nie priam z diviny,lebo nebola.Pekný recept a ako Ťa poznám,sebe ochucuješ takými drobnými papričkami :-)))
    @zareaguj
  • vini55 - fotkavini55 2. novembra 2012 o 16:08

    No kamaráti diviaky tešte sa ! Kimlo, ty taký gurmán a že masox, neurážaj guláše. Raz sa mi podarilo dostať sa do Byšice v Čechách aj do nemenovaného závodu, od vtedy žiaden bujón, masox a podobné oné našu kuchyňu nevideli. Dva týždne som daný závod obchádzal širokým oblúkom, ale dodnes to nevyprchalo.
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 2. novembra 2012 o 16:22

    az na ten masox spravne techologicky zvladnuty gulas ako ma byt.
    @zareaguj
  • gastronom - fotkagastronom 2. novembra 2012 o 17:03

    Pre , dodo46 , tuna je moja E-mail Stannallc@hotmail.com , aj agenti FBI lubia jest dobre jedlo a kvalitne ( mozem ti zaslat recept na Steak , grilovane maso , na srncie maso alebo z diviaka , divinu zasadne davam do pacu na 24 h. , lubim varit / v mojej kuchyni prevlada Talianska kuchyna - varenie je moja zaluba - koreniny zasadne pouzivam zo Slovenska , priklad : drtena rasca , majoranka , borievka , grilovacia zmes ktoru upravim s dalsim korenim na grilovanie ) ak mas zaujem mozme spolu komunikovat
    @zareaguj
  • jogal - fotkajogal 2. novembra 2012 o 18:38

    Tento týždeň doniesol muž diviaka, tak aspoň viem čo sním. Vďaka.
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 2. novembra 2012 o 19:01

    ak je to starsi kus,tak treba vlozit maso do marinady.
    @zareaguj
  • bembo - fotkabembo 23. novembra 2012 o 12:48

    Včera som dostal od známeho kus stehna z diviaka a srnca.Z množstva receptov sa mi páčil najviac ten tvoj.Hneď som sa pustil do prípravy,a uvažoval som,či tam patrí aj masox.Najprv som ho vynechal, a keď bol guláš hotový,okoštoval som ho,a ako keby mi tam niečo ešte chýbalo.Tak som tam dal ešte aj ten masox,a zdal sa mi chuťove lepší.Nechal som si ho na dnes aby trošku postál,a musím povedať,že tak vynikajúci guláš som ešte nenavaril.Keďže mi ostalo trochu mäsa ešte aj zo srnca,urobím tento guláš tak isto.Keď že divinu stále nemám, skúsim tento recept aj z hovädzinou,snáď s tým nič nepokazím.Kimlo,dík sa tento super recept,a vyskúšam aj iné tvoje recepty.Verím že budem aj naďalej spokojný.
    @zareaguj
  • mesiar50 - fotkamesiar50 28. novembra 2012 o 20:15

    @kimlo ,dobre vypada ten tvoj gulasik gut.
    @zareaguj
  • rein - fotkarein 4. decembra 2012 o 11:31

    Presne takto má vyzerať guláš,čo sa týka farby a hustoty,z diviaka som ešte nejedol,ale určite musí byť výborný,keď ho varíš Ty.Ukladám do KK,možno sa raz diviačina pritrafí
    @zareaguj
  • hubata - fotkahubata 8. decembra 2012 o 14:31

    Ach jo ..... už chýba len orosená dvanástka a zaľahnúť do polohy číhajúceho strelca hehe....
    @zareaguj
  • nelajsia - fotkanelajsia 15. decembra 2012 o 08:20

    ukladam a dnes varim, akurat vcera som si priniesla 5 kg rôznych kuskov z diviny....tesim sa, dufam, ze to klapne tak, ako ma... a dik za recept, poznam len z rakuska a tam nejde nic, len vela cibule, paprika, korenie na gulas...ziadna zelenina, zemiaky, ale ja som zvyknuta na vsetky tvoje prisady, takze sa ide na vec...netraba mäso nechat v koreninach nejakych postat?
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 15. decembra 2012 o 09:24

  • používateľ nemá avatardodo46 15. decembra 2012 o 10:48

    @kimlo !!!
    Je to fantastické už na pohľad. Protestujem však proti poslednému obrázku. S takou malou porciou si ma sklamal. Nemáš poriadnu chlapskú misku ???
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 17. decembra 2012 o 11:14

    @dodo jasne že mám, šak prídi a uvidíš! Aj veľkú drevenú lyžicu.. to na fotke je len kvôli estetike, a porcia taká aby sa tým čo nejedia mäso žalúdky neprevracali.. :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatardodo46 17. decembra 2012 o 14:00

    @kimlo ďakujem za pozvanie , určite by sme sa mali stretnúť ale asi už až
    na jar. Máme podobné chute a taký dobrý guláš a grilovačka dobre padne.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarsarasofia 21. februára 2013 o 16:02

    práve ho varím, a uvidím či sa mi podarí
    @zareaguj
  • salamandrovec - fotkasalamandrovec 16. apríla 2013 o 16:20

    Hneď by som si nabral ale 20 žufaniek...
    @zareaguj
  • angast - fotkaangast 16. apríla 2013 o 16:46

    Čaba - nedráždi !!!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarcocka 11. júla 2013 o 10:16

    Dnes ho robim druhy raz. To Vam poviem to je papanicko.
    @zareaguj
  • helica - fotkahelica 14. októbra 2013 o 20:43

    Ahoj @kimlo !
    Dnes som objavila Tvoj guláš z diviaka a ako dobrému fajnšmekrovi by som poprosila o radu: Manžel aj so svojou partiou vyvárajú v garáži všelijaké dobroty. Tento týždeň dostali diviačie mäso a tak z neho urobili guláš v kotlíku, postup ako pri hovädzom, bez zemiakov. Keď som ho ochutnala, cítila som nepríjemnú chuť, tzv. " kančoviny", alebo neviem, ako by som to popísala -iste vieš, čo asi myslím. Ani som nemohla ďalej jesť, lebo mi to rástlo v puse. Chudák manžel sa urazil, že nikto nič necítil, iba ja. Večer, keď prišiel domov, priznal, že fakt tam bolo cítiť tú pachuť, napriek tomu, že ho miešali aj s hovädzinou, potvrdili to aj ostatní a naviac im aj trochu prihorelo, takže výsledná chuť ... Nevieš mi vysvetliť, v čom sa stala chyba? Inak kotlíkové guláše, aj maďarské robí manžel na 5 hviezdičiek.
    P.S. mäso bolo z vieryhodného zdroja, čerstvé a dobre vyzerajúce
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 15. októbra 2013 o 07:34

    Ahoj @helica , ja som ten problém s mäsom nemal, asi to nebol kanec ale mladá prasnica... ale v každom prípade odporúčam mäso dôkladne oblaniť a zbaviť tuku, tá "kančovina" ide práve z týchto častí. A čo môže v guláši prihorieť? Asi ho zabudli miešať... zvyčajne prihárajú zemiaky, najmä po zahustení ak sa zemiak nastrúha a nemieša, ale ako píšeš, bol bez zemiakov, možno prepálili na začiatku cibuľu a zhorkla, alebo paprika, alebo len tak sa chlapi trocha pozabudli, ale to sa v dobrej partii stáva... :-)
    @zareaguj
  • kimlo - fotkakimlo 15. októbra 2013 o 07:44

    oprava: "odblaniť"
    @zareaguj
  • pusta - fotkapusta 15. októbra 2013 o 07:53

    jaj no, nechápem, ako mi takáto dobrota mohla ujsť.
    z úvodnej žravej foto sa zalizujem až za ušami, len si nabrať :P :-)))))
    perfektne spracovaný postup na úžasné jedlo, ktoré milujem. dokonalá práca a letí ti za to uznanie s 5*****
    @zareaguj
  • eviana - fotkaeviana 5. decembra 2013 o 19:31

    No tak za tanier tohto gulášu nie pol kráľovstva, ale rovno celé dám... Kua, kua, kua... si mi chute narobil, kde teraz divú sviňu splaším? :)))
    @zareaguj
  • megdesign - fotkamegdesign 9. februára 2014 o 23:23

    @kimlo gulas sa nezahustuje ani chlebom, ani zemiakom rozvarenym, ani struhanym. Gulas sa zahusti cibulou...
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 14. decembra 2014 o 16:27

    Milý @kimlo , ďakujem ja aj moja polovička za skvelý divinový guláš! U nás síce z jeleňa a bez húb, ale inak všetko podľa teba. Teda ešte tymián bol čerstvý a vývar som mala odložený v mrazničke z predošlého varenia. Vynikajúce jedlo, ďakujem za recept!
    @zareaguj
  • katka78 - fotkakatka78 14. decembra 2014 o 16:28

  • kimlo - fotkakimlo 16. decembra 2014 o 13:19

    Parádny guláš si navarila @katka78 ! :-)
    @zareaguj
     1x katka78
  • marcel83 - fotkamarcel83 28. decembra 2014 o 13:47

    Masox do gulášu.... Hmmmm.... Gurmán sa nezaprie.
    @zareaguj
     1x strucik
  • sano111pn - fotkasano111pn 17. januára 2015 o 09:58

    Bol vyborny. Cerstvy chlebik a orosene pivko k nemu. No nema chybu.
    @zareaguj
  • monteska - fotkamonteska 21. januára 2016 o 08:36

    No super...v sobotu navarím....robím ho skoro tak isto a vyskúšam s tým novým korením aj bobkovým listom...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlubosko57 22. januára 2016 o 13:54

    do divinového gulášu zemiaky nepatria, zabíjajú chuť diviny, ale prosím je to asi vec chuti a vkusu, naviac si myslím že uvedené množstvo cibule spôsobí sladkú chuť gulášu
    @zareaguj
     1x strucik
  • strucik - fotkastrucik 15. decembra 2017 o 23:26

    Pokaziť diviačie mäso bujónom, no neviem, neponúkol by som sa. :-(
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist