Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarKredenc 16. augusta 2013 o 17:02

    ešteže máme Varechu, inak by som nebol asi postrehol zmenu v slovenskej gramatike a ďalej písal encián a hermelín.
    Aj v matike sa udiali nejaké zmeny ak ...
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarKredenc 16. augusta 2013 o 17:03

    Aj v matike sa udiali nejaké zmeny ak .... .pečieme pri 180 = 200 °C
    @zareaguj
  • mariamka - fotkaMariamka 16. augusta 2013 o 17:33

    perfektne! milujeme tieto syry s bielou plesnou a casto ich robim na panvici, minime oleja, len s nahrubo mletym korenim, lahodka :) a takto s bylinkami, slaninkou, super :)
    @zareaguj
  • kimlo - fotkaKimlo 16. augusta 2013 o 19:20

    Vyborny recept, tento syr je ako stvoreny na grilovanie..
    @zareaguj
     1x ivanca333
  • daguska - fotkaDaguska 16. augusta 2013 o 19:22

    Vyskusam , moj muz tieto syry miluje.
    @zareaguj
  • esi - fotkaEsi 17. augusta 2013 o 09:46

    odskúšané ale bez slaniny. Vynikajúce. Skúsime aj so slaninou.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarCkatka 17. septembra 2013 o 13:17

    @ kredenc - neviem akym nedopatrenim sa tam vyskytlo = miesto pomlcky :) pardon

    a co sa tyka nazvov tych syrov - su to ich "obchodne nazvy" a nie vseobecne - preto s velkym....keby som chcela pisat s malym, muselo by byt "syr s bielou plesnou" :) a aj v zozname surovin je Encian s velkym E.... tak som nechala s velkym :)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMicanela 24. mája 2015 o 11:23

    a preco to pokazit tou slaninou?
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist