Grilovaná pražma
	        Autor receptu: zlota1 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	1 porcia  | 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 180 °C  | 
 
 Postup- pražmu umyjeme pokial je čerstvá,ak je mrazená,len opláchneme námrazu.Nasolíme a do brucha a na kožu dáme bylinkové maslo.Upečieme v trúbe s grilom,alebo zabalíme do alobalu a dáme na gril.Ako prílohu som zvolila zemiakovú kašu a zeleninový šalát.dobrú chuť.Bylinkové maslo buď kúpime hotové,alebo si ho urobme sami:do zmaknutého masla primiešame čerstvé nadrobno nasekané bylinky nastiekame sáčkom s odstrihnutým rožkom jednotlivé porcie a zamrazíme pre ďašiu spotrebu.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |