Grilážky

Grilážky (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Pripraviť niečo dobré a nenáročné v tomto teple, je naozaj na vymýšľanie. Ponúkam rýchlu verziu obľúbenej pochúťky, grilážky.* Žiadne karamelizovanie, ale rýchlovka za 30 minút.

50 ks
porcií
30 minút
príprava

Postup

  1. Suroviny na grilažky.
  2. Zmäknuté maslo vyšľaháme do hladka, pridáme karamelové Salko, mleté vlašské orechy, premiešame. Tortové oblátky rozložíme, rozotrieme časť plnky a takto vrstvíme plnku na oblátky 3-4-krát pokiaľ máme plnku.
  3. Hotové oddelíme fóliou alebo papierom na pečenie, zaťažíme a do druhého dňa vložíme do chladničky stuhnúť.
  4. Na druhý deň pokrájame najlepšie zúbkovaným nožom. Konce namáčame do roztopenej čokoládovej polevy a necháme stuhnúť. Dobrú chuť.