Granátové pohorie

Autor receptu: angast

Aj mäsožravci majú niekedy slabšie chvíle , kedy im zachutí nejaká sladkosť. Mňa naučila na túto moja vnučka, ktorá objavila tento dezert od NIGELLY. Robíme si ho často, nakoľko je vynikajúci.

4
porcie
10 minút
príprava

Postup

  1. Ušľaháme smotanu a nadrobíme do šlahačky asi 7ks snehových koliesok. Prerežeme granátové jablko a vyklepeme do misky semienka i šťavu. Odložíme si trochu na vrch na ozdobu a ostatné pridáme to do šľahačky . Jemne premiešame a naložíme do misiek. Ozdobíme odloženým zbytkom semienok.
  2. Kto nezoženie granátové jablka , môže to vyskúšať s jahodami, ríbezľami a iným ovocím. Je to veľmi jednoduchý , rýchly a veľmi chutný recept