Komentáre k receptu:
  • mojack - fotkaMojack 10. septembra 2011 o 23:21

    Stale rozmyslam, parny hrniec a fliačky sa varia vo vode?Raz som dala olej na granadir a nam to vobec nechutilo.Varim aj ja v pare ale aj cestovimy sa daju uvarit v pare.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarZinnajdha 11. septembra 2011 o 10:19

    mne sa to páči, lebo cibuľa sa nepraží na oleji, teda je to ľahšie stráviteľné (pre mňa).
    @zareaguj
  • ola111 - fotkaOla111 11. septembra 2011 o 14:10

    Super,tiež skúšam rôzne recepty v parnom hrnci,ale toto ma ešte
    nenapadlo,vyskúšam.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarMukates 11. septembra 2011 o 14:22

    no teda to by ma ani nenapadlo že granadiersky.ale super napad len tie fliačky som ešte nemala odvahu spravyt v par.hrnci a boly take ako ked sa uvaria vo vode určite vyskušam dik za receptík a ešte pochvala že nas inšpirujete k tomu aby sme varili zdravo dik dik musím začat znovu varit vparnom malo ho používam tak teda dik
    @zareaguj
  • marika554 - fotkaMarika554 11. septembra 2011 o 17:11

    Kúpila som si parný hrniec nedávno ,no ešte som ho nevyužila.Preto zbieram recepty a som veľmi rada ,keď nejaký recept na pare nájdem.Super.
    @zareaguj
  • bibia1 - fotkaBibia1 12. septembra 2011 o 08:08

    Ahojte, ďakujem za pochvalné slová.
    Cestovinu som robila tiež prvýkrát, a bola super, nič jej nechýbalo. A tá cibuľka bola úplne na tom všetkom najlepšia, bola uparená a aj tak chrumkala a tá chuť, treba len vyskúšať :)
    @mojack ten olej tam dávať nemusíš, ja som nedala, ale pre tých, čo sú naučení mať trošku mastnejšie, tak aby im nebolo ľúto, kľúdne sa to môže poliať vodou, ktorá sa zberá v nádobe.
    @zareaguj
  • anura - fotkaAnura 12. septembra 2011 o 12:12

    Aj ja ďakujem za recept, a v parnom hrnci tiež málo varím /až sa hanbím/ a to som si ho kupovala s takým nadšením, že ako sa budeme zdravo stravovat, ale to ja mám také obdobia, myslím že nie som sama
    @zareaguj
  • bibia1 - fotkaBibia1 12. septembra 2011 o 13:25

    @anura , tak šup šup variť, nech aj my ostatní naberieme novú inšpiráciu :)
    @zareaguj
  • bozulka - fotkaBozulka 12. septembra 2011 o 23:19

    Skutočne zaujímavý recept,hoci ja si ho neviem dosť dobre predstaviť.Predsa len vyše 70 rokov som cítila chuť smaženej cibuľky,ale novinky ma lákajú.Len ja mám parák trošku iného typu,má dosť veľké dierky.Cestoviny varíš v špeciálnej nádobe?Myslím že som na tom podobne ako @anura ,parák mám dlhé roky,ale viac robí dekoráciu na linke...:-)))
    @zareaguj
  • bibia1 - fotkaBibia1 13. septembra 2011 o 14:02

    @bozulka cestoviny varím v nádobe na ryžu, prilieva sa do nich voda.
    paráčik treba oprášiť a vykúzliť nejaké chutné jedlo :)
    @zareaguj
  • bozulka - fotkaBozulka 13. septembra 2011 o 23:00

    @bibia1 , ďakujem,ja nádobku na ryžu nemám,ale to nevadí.Teraz nemám času niečo vymyslieť,ale pokúsim sa...
    @zareaguj
  • evusik - fotkaEvusik 14. septembra 2011 o 08:11

    @bozulka ak nemáš nádobu na ryžu, použi akúkoľvek plastovú nádobu ktorá sa ti zmestí do paráka...
    @bibia1 toto by ma nenapadlo, robiť granadír v paráku...
    asi aj preto, že u nás keď sa robí granadír, tak ho robím za "kotol" lebo ho všetci ľúbime... a keď ešte aj deti zavetria čo varí mama hneď sú doma ako na koni :-)
    nabudúce spravím na skúšku v paráku a uvidím čo ten môj na to povie :-)
    @zareaguj
  • jerica - fotkaJerica 14. septembra 2011 o 16:05

    @bibia1 , teším sa s Tebou , gratulujem k výýýhre :-))
    @zareaguj
  • sneica - fotkaSneica 14. septembra 2011 o 20:36

    @bibia1 ,blahozelam k vyhre :-)
    @zareaguj
  • ketty3811 - fotkaKetty3811 14. septembra 2011 o 20:45

    blahoželám k výhre.:-)
    @zareaguj
  • bibia1 - fotkaBibia1 14. septembra 2011 o 21:26

    @sneica aj ja tebe gratulujem :)
    ďakujem veľmi pekne, je to fakt super pocit
    @zareaguj
  • cica2 - fotkaCica2 15. septembra 2011 o 08:26

    a mám ďalší krásny receptík do zbierky v parnom hrnci, už aby som ho mala, normálne sa teším ako budem v ňom variť a tu sa budem inšpirovať:)) Zdenka a gratulujem k výhre:D
    @zareaguj
  • danculka - fotkaDanculka 15. septembra 2011 o 09:25

    Blahoželám k výhre...
    @zareaguj
  • diabambulka - fotkaDiabambulka 15. septembra 2011 o 12:42

    gratulujem ku výhre, pekný receptík:-) aj ja robievam granadír, ale nemám taký parádny hrniec, tak klasickým spôsobom:-)))
    @zareaguj
  • babi - fotkaBabi 15. septembra 2011 o 13:28

    pripájam sa aj ja ku gratulantom, granadír mám veľmi rada ,ale vzhľadom na to, že som jediná v rodine komu chutí, varím ho iba málo
    @zareaguj
  • bibia1 - fotkaBibia1 15. septembra 2011 o 21:46

    Ďakujem dievčatá
    teším sa, že sa vám môj nápad páči :)
    @zareaguj
  • dorisa - fotkaDorisa 15. septembra 2011 o 22:17

    Blahoželám k výhre.
    @zareaguj
  • bibia1 - fotkaBibia1 16. septembra 2011 o 07:41

    ďakujem krásne
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist