Gnocchi s kuriatkami
Gnocchi s kuriatkami

Gnocchi s kuriatkami a so syrom

Zoltán Bako
šéfkuchár a majiteľ Restarantu 70 v Ostrove, 10. septembra 2019
Gnocchi s kuriatkami a so syrom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
30 minút
príprava

Suroviny

500 g
400 g čerstvé
150 g
1 strúčik
2 PL nasekaná
1 PL
50 g
50 g (syr)




Postup

  1. 1

    Gnocchi vložíme do vriacej osolenej vody a krátko povaríme a keď začnú plávať na povrchu (asi po 3 minútach), vyberieme ich a necháme odkvapkať.

  2. 2

    Huby očistíme a väčšie pozdĺžne prekrojíme alebo natrháme. Cibuľu očistíme a nakrájame na tenké pásiky. Očistený cesnak nasekáme.

  3. 3

    Olivový olej s maslom rozohrejeme v panvici, pridáme huby, krátko restujeme, pridáme cibuľu a cesnak a restujeme dozlata. Pridáme uvarené gnocchi, premiešame spolu s nasekanou vňaťou, osolíme, okoreníme a posypeme nastrúhaným syrom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia