Gaštanový cheesecake
Gaštanový cheesecake so smotanovým likérom (fotorecept)
Autor receptu: redakcia
8 porcií |
30 minút príprava |
70 minút na 150 °C |
Postup- Sušienky rozmrvíme najemno,
zmiešame s maslom, vyplníme
dno a boky tortovej formy (priemer
asi 25 cm). Dáme zapiecť pri
150 °C asi na 10 minút.
- Pripravíme náplň. Ručným šľahačom
spolu premiešame všetky
ostatné suroviny na hladký krém.
Nalejeme na sušienkový základ
a pečieme asi hodinu pri 150 °C.
- Po upečení rúru vypneme, otvoríme
a cheesecake necháme vychladnúť
ďalšiu hodinu. Po vychladnutí navrch
navrstvíme polevu, ktorú vytvoríme
zmiešaním kyslej smotany, gaštanového
pyré a baileys.
|