Gaštanový zákusok
Gaštanový zákusok

Gaštanovo-hrozienkové rezy

patincatsomekitchen - fotkapatincatsomekitchen, 28. novembra 2017

Pochúťka ako stvorená pre tých, ktorí majú radi gaštanové pyré. Použila som kupované a preto som recept už vôbec nesladila. Recept som pripravila už Zobraziť celý popisPochúťka ako stvorená pre tých, ktorí majú radi gaštanové pyré. Použila som kupované a preto som recept už vôbec nesladila. Recept som pripravila už aj v tortovej forme a tak vznikol akýsi "cheesecake", pridala som však do plnky ešte 100 g čokolády, aby mala redšiu konzistenciu. Krájala som pomerne veľké a dlhé kúsky a vyšlo mi ich 12. Ak ich chcete pripraviť pre viac ľudí, krájajte ich na kocky a vyjde vám asi 25-30 kúskov. https://www.patincatsomekitchen.com/gastanovo-hrozienkove-rezy

25 minút
príprava

Suroviny

Základ:
150 g
100 g
1 PL
1/2 PL
Plnka:
450 g
200 g
100 g
1 PL
Na ozdobu:
50 g
2 PL uvarená




Postup

  1. 1

    Hrozienka do cesta aj do plnky zalejte teplou vodou a nechajte odstáť.

  2. 2

    Na cesto rozmixujte ovsené vločky na jemnú múčku, pridajte hrozienka, konopný prášok a kokosový olej a všetko spolu rozmixujte. Cesto natlačte do vystlanej formy.

  3. 3

    Čokoládu s kokosovým olejom roztopte. Pridajte gaštanové pyré a rozmixované hrozienka a postupne zapracujte. Miešajte, kým zmes nie je kompaktná. Keď zmes vychladne, navrstvite ju na cesto. Skladujte v chlade.

  4. 4

    Na ozdobenie rozmiešajte 50 g gaštanového pyré s uvarenou kávou. Naplňte zdobiace vrecko a ozdobte rezy. Pridajte kávové zrnká a konopné semienka.

Diskusia k receptu

haji
Recept se mi moc líbí, musí chutit úžasně. Jsi šikulka! Gaštanové miluju.
olinecka
Gaštanové nepečené koláčiky, fajn.
Nenáročné a paráda, chválim




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia