Gaštanová ruža (fotorecept)

Autor receptu: tkatka

Ďaľšia okúzlujúca ruža na zjedenie :)))

6
porcií
60 minút
príprava

Postup

  1. Gaštanové pyré, maslo a rum dáme do misy.
  2. Vymiešáme.
  3. Silikonovú formu tvare ruží alebo inú formu vyložíme foliou na dno i boky formy dáme gaštanovú hmotu. Dáme do chladničky kým pripravýme plnku.
  4. Želatínu dáme do hrnca s 50 ml vody, necháme napučať.
  5. Zatiaľ si vyšľaháme šľahačku s práškovým a vanilkovým cukrom.
  6. Rozpustíme želatínu, trochu vychladíme.
  7. Vlažnú želatínu prilejeme do šľahačky a zamiešáme.
  8. Šľahačku naplníme do gaštanových otvorov.
  9. Nakoniec poukladáme naň piškóty. Dáme do chladničky stuhnúť.
  10. Vyklopíme a podávame. Dobrú chuť :)
  11. Takto vyzerá narezané.