Gaštanová ruža (fotorecept)
Autor receptu: tkatka
Ďaľšia okúzlujúca ruža na zjedenie :)))
Postup
- Gaštanové pyré, maslo a rum dáme do misy.
- Vymiešáme.
- Silikonovú formu tvare ruží alebo inú formu vyložíme foliou na dno i boky formy dáme gaštanovú hmotu. Dáme do chladničky kým pripravýme plnku.
- Želatínu dáme do hrnca s 50 ml vody, necháme napučať.
- Zatiaľ si vyšľaháme šľahačku s práškovým a vanilkovým cukrom.
- Rozpustíme želatínu, trochu vychladíme.
- Vlažnú želatínu prilejeme do šľahačky a zamiešáme.
- Šľahačku naplníme do gaštanových otvorov.
- Nakoniec poukladáme naň piškóty. Dáme do chladničky stuhnúť.
- Vyklopíme a podávame. Dobrú chuť :)
- Takto vyzerá narezané.