Fitness Special - losos na kokosovom tuku + cherry paradajky 335kCal

kittyweiss - fotkakittyweiss, 4. decembra 2014

Ja toto jedlo milujem :) robim to raz za cas ked pozvme niekoho kumne ( samozrejme iba ak je to niekto kto tiez dietuje Zobraziť celý popisJa toto jedlo milujem :) robim to raz za cas ked pozvme niekoho kumne ( samozrejme iba ak je to niekto kto tiez dietuje alebo niekto z posilky kto papa zdravo netlacim ludi do zdravej vyzivy ) .... je to mnamka taktiez sa to da aj so sparglou - to je uz dodatok :) mnam

1
porcia
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

150 g
1 cajova lyzicka
300 g




Postup

  1. 1

    Vyprazim lososa na ojei na panvici - ja to robim na mensej lebo nedavam viac ako lyzicku oleja. preprazte ho poriadne nechceme ho papat suroveho :)

  2. 2

    Paradajky alebo rajcinky umyjem studenou vodou a prerezem na polku :) ja som videla video kde ich chlapik poukladal na maly tanierik prikryl dalsim a prerezal naraz vsetky - nakolko mne sa to nepodarilo asi nemam dost ostry nozik ja si ich rezem po jednej :) ja mam cas :) Samozrejme paradajok nemusi byt tolko mozete to kombinovat s hocijakou zeleninou ( ak dietujete tak samozrejme ziadne zemiaky po pripade sladke cervene ) mne to chuti so sparglou - v tom pripade davam menej paradajok lebo to zasyti a sparglu varim v slanej vode alebo ju len na grile prazim s korenim :)

  3. 3

    Dobru chut ( toto jedlo nejedavam pravidelne je to len raz za cas ak mam ,,cheating,, z diety alebo tak isto na vianoce tu v Anglicku nakolko nedodrziavam tradicie ako by som mala ( kolace a zakusky samozrejme velmi precizne vypekam pre vsetkych naokolo aj pre seba trosku :) je to velmi chutne jedlo a zdrave obsahuje vitaminy a omega 3 xxx :)

Diskusia k receptu

parles
Ano, losos obsahuje omega3 mastné kyseliny, ale kokosový olej je nejméně vhodný pro lidskou stravu ze všech olejů, které existují!
Kupodivu tělu nejprospěšnější je olej řepkový!
jozka2
Marcel ty nemas chybu.Na vsetko si zvedavy.
bonka6
Jeeej super :-) ďakujem za skvelí recept :-) idem ďalšie od teba pozbierať :-) tiež chodím do fitka a takto mi bude ľahšie variť. A teším sa že je to zdravé :-)
Ďakujem ešte raz :-)
kittyweiss
:) no mne ten kokosovy olej vyhovuje celkom.... tak kazdy nech si spravi na akom oleji vam chuti alebo na akom sa vam zda ze je to zdravsie.... ja som pozerala teraz velmi vela diskusii ohladom olejov a vzdy nieco ine je zdravsie takze asi najlepsie bude komu ako chuti :D

@bonka6 super tesim sa
radox1
preprazte ho poriadne nechceme ho papat suroveho-zato sucheho ako pilina.
kristien
Kitty drzim Ti palce. Tvoje recepty su inspirujuce nielen k zdravej strave ale aj k sportovaniu :) Ak ich mas viac, tak este pridaj nieco :)) Nech sa Ti dari.
jamarlen
lososa robím najradšej v pare, potom netreba žiadny tuk, ani soľ, neprepraží sa ten zdravý, lososový s 3omega, a je aj fajn šťavnatý. raz som videl, ako ho robil austrálčan v umývačke riadu na 70°C , samozrejme dobre zabaleného:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia