Fitness arašidové soté

katyperry31 - bez fotkykatyperry31, 1. marca 2014

Tento rýchly fitness recept je jednoduchý na prípravu a pritom chutí exkluzívne. Vhodný je na večeru, keď chcete jesť iba bielkoviny so zeleninou, ale Zobraziť celý popisTento rýchly fitness recept je jednoduchý na prípravu a pritom chutí exkluzívne. Vhodný je na večeru, keď chcete jesť iba bielkoviny so zeleninou, ale môžete ho podávať aj na obed s ryžou. Obsahuje vyváženú kombináciu zdravých tukov, bielkovín a je to vážne pochúťka, takže nech sa páči, vyskúšajte. O tom že zdravá diétna strava nemusí - a ani nesmie! byť nudná sa môžete presvedčiť aj na mojom blogu www.fitrecepty.blogspot.sk kde pravidelne uverejňujem nové fitness recepty.

5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 balenie
2 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Zeleninu dáme udusiť do hrnca s osolenou vodou.

  2. 2

    Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme trochu oleja, pridáme kuracie prsia a rovno ich začneme ochucovať: jemne poprášime čiernym a grilovacím korením, sušeným cesnakom a trochou čili. Opekáme kým sa nám mäso zatiahne 10-15 minút.

  3. 3

    Pred koncom pridáme 2 PL arašidového masla a 2 PL sójovej omáčky a dobre premiešame, aby sa obalili všetky kúsky. Ešte chvíľu opekáme do chrumkava. Podávame posypané sezamom s čínskou zeleninou a sladkou čili omáčkou.

Diskusia k receptu

kikili
my si robievame kur.mäso, všelijaku zeleninu k tomu,ale sojovu omáčku a azijské chute som si neoblubila..zostávam pri našom, soľ, č.korenie.-To môže aj malá. -Sem-tam čili.A môj nový objav, ryžový deň, viackrát ochutenú ryžu.- a brucho nie je nafukané..ľahké, dobre stráviteľné.K tomu zelenina, sýr alebo kur mäsko.
garanco
Veľmi chutné mäso (dokonca sa manžel vyjadril, že to bol kráľovský obed!) a nedala som ani sójovú omáčku - lebo práve nebola poruke.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia