Fit kurací šalát s broskyňou a parmezánom (fotorecept)

Autor receptu: kristtin

Rýchly a neuveriteľne chutný šalátik s kuracím mäsom.. Môžete spapať aj celý kýblik, je veľmi zdravý a je vhodný aj pri diéte..Receptík je určený pre labužníkov, ktorí radi kombinujú slanosladké chute, alebo radi skúšajú niečo nové ... ako ja :)

3
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Odkostené kuracie stehná nakrájame na kocky. Na panvicu dáme lyžicu olivového oleja, restujeme, pridáme kari a vegetu.
  2. Kým sa nám mäsko restuje, Nakrájame všetkú potrebnú zeleninu. Šalát, papriku, broskyňu a na strúhaku nastrúhame mrkvu. Keď všetko máme, všetkú zeleninu dáme do misky a zmiešame (aj s kukuricou a broskyňou). Pokvapkáme citrónovou šťavou a ide sa na dressing.
  3. Dressing vytvoríme zmiešaním cottage cheesu, jogurtu a tvarohu. Prizdobíme pažitkou, alebo zelenou cibuľkou. Keď je dressing hotový, pacneme ho do zeleniny, premiešame. Môžete pridať doň trochu soli ak chcete.
  4. Keď máme zeleninu zmiešanú s dressingom, pridáme kuracie mäsko, slnečnicové semiačka a pristrúhame parmezán. A mňamka je na svete ! tip : dressing si môžete dať aj bokom a pridať až na tanier, nemusíte ho teda miešať do šalátu.