Fazuľa s habanerom na spôsob mexickej (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Také rýchle, bezmäsité, bez mučenia priznávam použitie fazule z konzervy v takom pekle :-). Výstraha 1. stupňa pre normálnych ľudí: habanero dajte len na špičku noža, alebo zo dve chilli papričky !!!.
6 porcií |
20 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Na masti som orestovala cibuľu do sklovita, pridala som cesnak, papriky a baranie rohy a ešte som chviľu restovala
- Pridala som dve nakrájané paradajky, aby som nemusela podlievať, soľ, habanero a ostatné koreniny
- Pomiešala som a nechala dusiť asi 10 min.
- Pridala som zvyšné paradajky a zas chviľu podusila
- Asi za 10 min. som pridala fazuľu v slanom náleve, prepláchla som ju na sitku, fazuľu v pretlaku a pretlak
- Premiešala som a nechala chvíľu prehriať, na tanieri som posypala vňaťou, jedli sme s ryžou