Fašírky

Fašírky so syrom a s kôprovým dipom (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Výborne jedlo, ktoré máme doma radi.

30-40 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Mleté mäso dáme do misky, pridáme soľ a čierne mleté korenie, vajíčka, postrúhaný syr a všetko dobré premiešame, aby sa nám spojili ingrediencie.
  2. Z mäsovej zmesi vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke.
  3. Olej rozpálime a vyprážame pripravené fašírky do zlatista.
  4. Urobíme si kôprový dip, ktorý je naozaj fantastický. Kyslú smotanu dáme do misky, pridáme mleté čierne korenie, soľ a nakrájaný nadrobno čerstvý kôpor, ktorý sme prepláchli pod tečúcou vodou.
  5. Tento dip je vhodný aj na hranolky namiesto tatárskej omáčky, k pečeným zemiakom.