Farebné vianočné srdiečka (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Vianočné srdiečka som upiekla pre vás všetkých skvelých ľudí s dobrým srdiečkom..venujem ich vám vareškárky a vareškári ako poďakovanie za rok, ktorý som aj vďaka vám zvládla a teším sa, že ste mi milými a láskavými slovami pomohli prekonať ťažkosti, pred ktoré ma život postavil zoči voči..Prejem Vám zo srdca prekrásne , požehnané a lásky plné Vianočné sviatky v kruhu svojich najmilejších..

60 minút
príprava
4x7 minút
na 180 °C

Postup

  1. Do preosiatej múky som pridala, cukor,maslo, vajce,prášok do pečiva a zmiesila som cesto...cesto som rozvážila na 4 rovnaké časti...do jednej som pridala kakaový podingový prášok, do druhej pistáciový, do tretej jahodový a do štvrtej so pridala kokosový...cesto som dobre vypravovala...uložila do chladničky na 1 hodinu..
  2. postupne som vyberala z chladničky jednotlivé guľky, rozvaľkala a vykrojila som kakaové srdiečka..
  3. ďalej som vybrala pistáciový a vykrojila srdiečka..
  4. jahodové...
  5. napokon kokosové..
  6. pred pečením som ukladala srdiečka do chladničky...trúbu som nechala vyhriať na 180 st. a pečú sa iba krátko..moje sa piekli 7 min. treba dávať pozor..nechala som ich vychladiť...zlepovala som po dva srdiečka drienkovým lekvárom..zdobila som ich bielkovou hmotou...1 bielok som vymiešala so 200 g. práškového cukru..sú krehučké s lekvárom osviežujúce...prajem vám dobrú chuť..
  7. vaša