Komentáre k receptu:
  • elisticka - fotkaElisticka 12. augusta 2017 o 12:44

    super to nasi radi bastia :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 12. augusta 2017 o 13:02

    Oh, hned bych ochutnala, i nášup bych si prosila. Bezva receptík, děkuji, milá Izi!
    @zareaguj
  • luss44 - fotkaLuss44 12. augusta 2017 o 13:26

    dala by som si za tanier, vyzerá to veľmi chutne. U nás mám rada žalúdky len ja a kocúr, takže to zrejme variť nebudem. Iba že by som to skombinovala s nejakou kuracinou a na tanieroch podelila, to by šlo:) Každopádne si navarila parádne, aj s haluškami.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBuchtabuchta 12. augusta 2017 o 16:26

    Ja som žalúdky /stará mama hovorila Zúzik/ jedla len uvarené z polievky, a chutilo mi to, vyskúšam tento recept. Ešte musím skúsiť srdiečkovú polievku.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 12. augusta 2017 o 17:11

    robím Eszterházy žalúdky z morčacích žalúdkov pokrájaných na menšie kúsky, aby bolo do čoho kusnúť a nikdy nezahusťujem zátrepkou s múkou a smotanou. na záver pridám šľahačkovú smotanu samotnú a nechám len prevrieť. zahustí cibuľa a zelenina, ktorú premixujem a vrátim do šťavy mäkkučké zuzuky. @izka , je to dobrota!
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 12. augusta 2017 o 17:55

    @arnilka ,Eszterházyho pochúťkou bola práve zelenina krájaná na paličky a nie mixovaná, preto sa volá aj Eszterházy, dochutená vínom so smotankou zahustenou..postupujem vždy podľa receptu..podobne vyzerá aj Eszterházy roštenka..iste si robíš podľa svojej chuti, voči tomu nemám námietky...ešte k tomu zahusťovaniu..väčšina maďarských receptov je pri paprikášoch zahustená smotana s múkou..iste, ak mixuješ zeleninu je logické, že ju zahustí..vďaka za komentár, potešila si ma..)
    @zareaguj
  • izabella929 - fotkaIzabella929 12. augusta 2017 o 17:55

    Ďakujem pekne všetkým za milé komentáre.-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarRela 12. augusta 2017 o 18:24

    Eszterházy vedel čo je dobré a naša šikovná @izka tiež. V najbližšej dobe musím uvariť - narobila si mi chute.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 12. augusta 2017 o 18:45

    @izka , iste máš pravdu. ak robím originál grofa Esterházyho, potom krájam zeleninu na julienne, je to babračka, ktorá sa oplatía nemixujem. ani vtedy nezahusťujem múkou. pán grof Eszterháy bol veľký gurmán!
    @zareaguj
  • sracz - fotkaSracz 12. augusta 2017 o 22:46

    ... tak takéto niečo mám vo veľkej obľube aj ja (a to už od detských liet) a pretože viem kúpiť mix kuracích vnútorností aj vo vyše 1 kg balení, tak "gizzards" pripravujem aj tak, aky Ty Izka milá, alebo ako rizoto, domácu tlačenku a inšô. Tvoje dielo hodnotím, s dovolením, vysoko pozitívne a želám Ti pohodový weekend.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJojino 12. augusta 2017 o 22:54

    @Arnilka (12.8.2017 18:45)

    Nie len pán gróf Eszterházy, ale aj bača z Očovej boli veľký gurmán. Éj, bisťubohu, veru si ten bača vedeli pošmakovať aj na onakvejších dobrotách, pán gróf by mu veru mal čo závidieť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 13. augusta 2017 o 08:05

    Aáách @Jojino , to ty si ten bača z Očovej??? nože vymenuj tie jeho onakvejšie dobroty, len nie bryndzovie halušky!!! možno si pošmákneme aj my s Tebou. Sem s nimi!!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 13. augusta 2017 o 09:30

    @Jojino , verím na 100% @izke ! na jej recepty nedám dopustiť!!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarJojino 13. augusta 2017 o 10:00

    @Arnilka (13.8.2017 09:30)

    Verím ti @pusta , mne sa jej recepty ale ozaj páčia.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarBojar 13. augusta 2017 o 12:15

  • izabella929 - fotkaIzabella929 13. augusta 2017 o 13:19

    @arnilka , vďaka za slová uznania..a čo by mohla ,,pusta,, vedieť o bačovi z Očovej to netuším..ale bývala som len niekoľko km. od Očovej a dokonca mám krstného otca rodáka z Očovej, takže i jedlá tohto regiónu sú mi známe a nie iba maďarskej kuchyne, napokon okresy Lučenec a Detva sú tesne vedľa seba.Keďže som žila v okrese Lučenec tesne na hranici, bližšie sú mi jedlá z toho regiónu.Mám tu viac receptov grófa Eszterháziho, ale musím napísať, že všetky sú vynikajúce.Pre mňa sú všetky jedlá sveta vynikajúce aj sa varia s láskou.
    @rela ,@arnilka ,@sracz , aj všetci ostatní ďakujem pekne za milé komentáre.-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist