Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarHaji 11. januára 2018 o 17:28

    Bezva receptík, nádherné fotky a barvy nemají chybu. Krásná práce!
    @zareaguj
  • anina6 - fotkaAnina6 11. januára 2018 o 19:39

    vyzerá to veľmi vábivo, super tip na víkend.
    @zareaguj
  • alex37 - fotkaAlex37 11. januára 2018 o 20:05

    chutná záležitosť, s čínskou kapustou už mám pozitívne skúsenosti :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarTrencanka 12. januára 2018 o 07:38

    Tak tento recept mi padol z neba. Pred pár dňami som tu hladala čo uvarim z krkovicky. V Lidli som videla pak choi kapustu už viackrat a nevedela som co s nou. Zajtra to uvarim, tak dufam,ze rodine bude chutit.
    @zareaguj
  • jofolit - fotkaJofolit 12. januára 2018 o 07:39

    Vyzerá to moc lákavo asi to zajtra vyskúšam.
    @zareaguj
  • begonia2 - fotkaBegonia2 12. januára 2018 o 14:30

    Vďaka za komentáre dievčence. Budem rada ak vyskúšate a dajte vedieť.
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 12. januára 2018 o 18:51

    Chcela som sa spýtať, čo je to - pak choi, ale som sa hanbila, že som taká nevedomá, no teraz už viem, vďaka komentárom, len by bolo vhodné aspoň do zátvorky dať, čo to za surovinu je, pre takých, ako ja....teda, ak sa ešte takí nájdu. :)
    @zareaguj
     1x papradka
  • lulyna - fotkaLulyna 13. januára 2018 o 09:34

    @Evanaaa (12.1.2018 18:51)

    Ani ja som nevedela čo je pak choi, nie si sama
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • používateľ nemá avatar2010 13. januára 2018 o 09:53

    Len poznamka mimo receptu, robime casto a pak choi podobne ako por ma dost casto v sebe pri spodku piesok. Pre istotu treba rozobrat a niekolko krat dat pod tecucu studenu vodu a vyhnut sa skripaniu.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist