Dusená červená kapusta

redakcia - fotkaredakcia, 10. februára 2010
4
porcie
15 minút
príprava
40-50 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
600 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu posekanú nadrobno speníme na oleji, pridáme očistenú kapustu pokrájanú na tenké rezance, trocha podlejeme vodou, posypeme drvenou rascou, osolíme a prikryté udusíme domäkka.

  2. 2

    Nakoniec kapustu ochutíme cukrom a octom.

  3. 3

    Takto pripravená kapusta sa hodí k všetkým druhom pečeného alebo duseného mäsa.

Diskusia k receptu

Vymazať
používateľ nemá avatar
g33
g33
Skúste do kapusty pridať 1 - 2 nastruhané jablka a namiesto octu citronovú šťavu.
1x trogar
Vymazať
nuruka
g33:-)dakujem za radu dala som tam jablčko a citronovu štavu a kapusta bola vynikajuca:-):-):-):-)mňam
1x trogar




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia