Dúhová torta (fotorecept)

Autor receptu: tkatka

Osviežujúca torta :)

15
porcií
20 minút
príprava

Postup

  1. Potrebné suroviny.
  2. Opláchneme tortovú formu studenou vodou, aby sa torata lepšie vykopila. Uvaríme si kokosový puding a to nasledovne: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 3 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme kokosový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme.
  3. Hotový horúci kokosový puding vlejeme do tortovej formy a poukladáme doň ovocie, ale netreba veľa lebo pri krájaní sa rozpadne. A dáme do chladničky trochu stuhnúť.
  4. Zatial si uvaríme malinový puding nasledovne: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 2 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme malinový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme.
  5. Hotový horúci malinový puding vlejeme na kokosový puding a poukladáme doň ovocie. A dáme do chladničky trochu stuhnúť.
  6. Potom si uvaríme šľahačkový puding nasledovne: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 2 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme šľahačkový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme.
  7. Hotový horúci šľahačkový puding vlejeme na malinový puding a poukladáme doň ovocie. A dáme do chladničky trochu stuhnúť.
  8. A naposledy si uvaríme karamelový puding nasledovne: 3 PL kryštálového cukru dáme do hrnca a prilejeme 3 dcl mlieka, necháme zovrieť a prilejeme karamelový puding rozmiešáný v 1 dcl mlieka a chvílu povaríme.
  9. Hotový horúci karamelový puding vlejeme na šľahačkový puding a poukladáme doň ovocie. A dáme do chladničky na 2 hodiny stuhnúť.
  10. A takto vyzerá nakrajaná dúhová torta. Dobrú chuť prajem :)