/ 3. stránka receptov

  • Recept bez obrázku

    Bažant po taliansky

    Bažanta očistíme, umyjeme, osolíme a prešpikujeme anglickou slaninou. Dáme ho do pekáča, potrieme rozpusteným tukom, podlejeme vývarom a pečieme. Pred dopečením k bažantovi pridáme kyslú kapustu, ktorú sme podusili s vývarom,...

  • Recept bez obrázku

    Paprikáš z bažanta

    Očisteného a vypitvaného bažanta umyjeme a pokrájame na kúsky. Do horúcej masti pridáme údenú slaninu pokrájanú na kocky, cibuľu pokrájanú na plátky a spolu všetko popražíme.

  • Recept bez obrázku

    Pikantné bažantie prsia

    Bažantie prsia umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme a dáme do misy. Olej rozmiešame s majoránom, tymianom a nastrúhanou citrónovou kôrou. Dáme na mäso a marinujeme minimálne 2 hodiny. Potom vyberieme z marinády, opečieme...

  • Recept bez obrázku

    Pečený bažant s hríbmi

    Bažanta potrieme soľou a korením, obložíme slaninou a previažeme. V panvici zahrejeme olej na strednú teplotu, bažanta opečieme na hnedo a dáme pri nízkej teplote piecť s vývarom a vínom. Hríby očistíme, pokrájame na malé...

  • Recept bez obrázku

    Bažant na víne

    Údenú slaninu pokrájame na malé kocky a opražíme. Pridáme pokrájanú cibuľu, zeleninu, cukor a všetky koreniny.

  • Recept bez obrázku

    Polievka z diviny s hubami

    Mäso vložíme do studenej vody, osolíme, pridáme celé čierne a nové korenie, očistenú cibuľu a cesnak. Uvaríme domäkka.

TV Varecha TV Varecha logo
Inšpirácie z nových receptov
TOPlist