Komentáre k receptu:
  • marienka44 - fotkaMarienka44 12. júla 2018 o 08:24

    Kešu orechy sú pre nás dôchodcov cenove nedostupné! :-)
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkaMarienka44 12. júla 2018 o 08:25

    Zajtra cestujem na 2 týždne do Mníchova za dcérou, možno tam budú lacnejšie.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 12. júla 2018 o 08:44

    Pěkný recept, oceňuji domácí výrobu!
    @zareaguj
  • happybunny - fotkaHappybunny 12. júla 2018 o 10:30

    @Marienka44 (12.7.2018 08:25)

    ja som v Nemecku a kešu sú v celkom ok cene, okolo 2,50€ tuším 300g balenie (to neviem naisto), z toho urobím dve takéto várky a tie už hotové kešu mlieka sú niektoré aj za 4€/liter, takže v porovnaní s tým je to ešte lacné. :(
    mliečne výrobky nekonzumujem a bohužiaľ ešte tie náhrady nekupuje toľko ľudí aby sa znížili ceny, tak musím takto, dať von sladkosti z košíka a peňaženka až tak veľmi neutrpí :D
    @zareaguj
  • happybunny - fotkaHappybunny 12. júla 2018 o 10:32

    @Haji (12.7.2018 08:44)

    Pôvodne som chcela vyskúšať ten recept čo si mi ty posielala, ale ako naschvál nemali celé mandle : ďakujem za komentár ❤
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 12. júla 2018 o 13:24

    @Happybunny (12.7.2018 10:30)
    No a kromě finančního efektu víš, co jsi do svého výrobku dala. V kupovaném hotovém výrobku je bonusem kdeco, včetně éček, kontaminace linky apod. Jsi šikulka a hlava otevřená!
    Mandle "dáš" příště, neboj, neutečou! Přeji hezký den, ať se ti daří!
    @zareaguj
  • happybunny - fotkaHappybunny 13. júla 2018 o 14:56

    @Haji (12.7.2018 13:24)

    no práve, v konečnom dôsledku sa to o to viac oplatí, síce mi to nevydrží stáť rok v skrini, ale aspoň viem, že nekonzumujem niečo plné chemikálií :) tiež prajem pekný deň
    @zareaguj
     1x haji
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 13. júla 2018 o 17:53

    Kešu oriešky si kupujem často, najmä ak sú zľavnené, ale zasa len na nápoj by mi bolo ľúto dať také množstvo, radšej ich schrúmem :-)
    @zareaguj
     1x haji
  • používateľ nemá avatarHaji 14. júla 2018 o 09:33

    @Evanaaa (13.7.2018 17:53)
    Evi, zdravím! Jasné, že si člověk vybere lehčí cestu - a může klidne schrúmat, haha Recept je fajn i tím, že hmota, která zůstane se dá zpracovat do dalšího receptu. Takže oříšky využiješ do mrtě. Jde hlavně o to ukázat, že se dá rostlinné mléko udělat doma. Pro vegánov je to požehnanie.
    @zareaguj
     1x evanaaa
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 14. júla 2018 o 20:19

    @Haji , no ano, ale keďže ja nepečiem, asi by som tú drť nevyužila, leda by som ju len tak zjedla, a za to mi to mlieko nestojí, oželiem ho, ale ochutnala by som len zo zvedavosti.
    @zareaguj
     1x haji
  • happybunny - fotkaHappybunny 15. júla 2018 o 13:28

    @Evanaaa (14.7.2018 20:19)

    drť sa dá využiť aj inými spôsobmi, napríklad nechať vysušiť a pridať do šalátov alebo pomlieť na múčku, pridať do ovsenej kaše ako extra vlákninu, na zahustenie omáčok, smoothie, do orieškového masla ak je príliš riedke, do hummusu :)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist