Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarArnilka 12. novembra 2017 o 15:12

    máš veľmi pekné a vydarené pečivo :-) kaiserkami by som ho však nenazvala, len preto, že je robené narezaním na povrchu. kaiserky obsahujú v ceste rozhodne mlieko a čerstvé maslo, ktoré v tvojom recepte chýba. ide o veľmi chutné tradičné rakúske pečivo z hladkej bielej múky, ktoré sa vo viedenských pekárňach aj dnes vyrába ručne, ručne tvaruje, je hladké bez semienok v tvare hviezdice, na povrchu chrumkavé, vo vnútri mäkkučké. aj samotné kysnutie na plechu má svoje špecifiká, kysne hviezdicovitou stranou nadol, potom sa otočí a upečie.
    » de.wikipedia.org/wiki/Kaisersemmel...




    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarHaji 12. novembra 2017 o 16:41

    Jsi šikulka, krásně se ti povedly! Pro mě nemusí být motané, hlavně že jsou! a do chrumkava upečené!
    @zareaguj
     1x mysiacik
  • ubka - fotkaUbka 12. novembra 2017 o 17:07

    @arnilka ,ďakujem ti za pridanie videa o príprave kaiserky,je to relatívne pracne :-)
    @Mysiacik ,pečivo máš vydarené,aj keď nie sú práve kaiserky,isto by mi chutili:-)
    @zareaguj
  • jack - fotkaJack 12. novembra 2017 o 18:40

  • mysiacik - fotkaMysiacik 12. novembra 2017 o 19:34

    Ani ja veru nemusim mat ziadne motane...a pri troch detixkach som rada ze sa mi aj taketo podarili
    @zareaguj
     2x haji, evanaaa
  • používateľ nemá avatarLexi 12. novembra 2017 o 19:45

    Uz aj ich idem upiect. Mam rada chutne a jednoduche recepty, a toto urcite zodpoveda mojmu standardu. Dakujem!!!
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarArnilka 13. novembra 2017 o 06:55

    @Mysiacik , ved som tvoje pečivo pochválila!!! zo špaldovej múky je príprava náročnejšia a chuť oriešková. o kaiserkách som písala preto, aby si sa niečo nové dozvedela. bola som v septembri vo Viedni a ich kaiserkám sa fakt nič u nás predávané nevyrovná. najlepšie chutia, ked sú ešte vlažné. všimni si, že v pridanom videu pekár namáča cesto na kaiserky v zmesi múky a škrobu v pomere 1:1, to kvôli tomu, aby sa nelepilo na plechu na pečiaci papier a mohlo kysnúť na tvare hviezdice hore dnom. Sú aj jednoduchšie spôsoby tvarovania, pod receptom @Babkamt na kaiserky nejaká varecháčka pridala názornú fotku a v tescome zas predávajú raznice v tomto tvare.

    celkom určite si veľmi šikovná :-)
    » varecha.pravda.sk/recepty/domace-kaiserky-fotorecept/4529...
    @zareaguj
     1x mysiacik


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist