Komentáre k receptu:
  • elixir - fotkaElixir 12. januára 2018 o 13:33

    Pekné sú :)
    @zareaguj
     2x farbuska, haji
  • používateľ nemá avatarMimy 12. januára 2018 o 14:30

    takéto robievala aj moja mamka, úplne som prepadla nostalgii, vďaka za pripomenutie, spravím ich svojim vnučkám
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaEvanaaa 12. januára 2018 o 20:20

    Krásne sú, ja som ešte takéto vdolky nerobila, len lievance ale bez kvásku, také obyčajné, tieto sa mi veľmi páčia. Aj som sa chcela spýtať, či nie je veľa 42g droždia na 200g múky, ale asi to máš vyskúšané, tak asi nie, len či nie sú cítiť kvasnicami? No najlepšie to zistím, ak si ich sama spravím.
    @zareaguj
     1x svetlusb
  • svetlusb - fotkaSvetlusb 12. januára 2018 o 21:23

    Ahoj dakujem za pochvalu..gramaz muky je orientacna na to mnozstvo mliecka len priblizne..cize ak si nieste ista urcite davajte po troche a uvidite..cesto nesmie byt vobec huste, treba aby bolo riedkejsie @Evanaaa (12.1.2018 20:20)

    @zareaguj
     1x evanaaa
  • cesminaz - fotkaCesminaz 13. januára 2018 o 07:47

    Taketo dolky nam robievala mama ako detom :-) Vyborné.
    @zareaguj
  • finczi - fotkaFinczi 14. januára 2018 o 09:50

    Robievala som dolky aj na slano so zeleninou a posypané syrom, len som dávala menej droždia. Chystám sa už istý čas, že to znova niekedy zopakujem. Vaše sú veľmi pekné a isto chutné...
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist