Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmichsamant 24. októbra 2010 o 17:30

    @evusik , kde si takeho chlapa nasla!!? :) vyzera to super
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 24. októbra 2010 o 17:35

    @mischa chlapa som si za tie roky vychovala :-) no má vlohy chlapec... čo sa týka varenia my to máme rozdelené, niektoré jedlá varí iba on. A takéto a la "sviečková" sú jeho doména
    @zareaguj
  • danculka - fotkadanculka 24. októbra 2010 o 18:15

    Akurát som chcela napísať, že podobne robím sviečkovú,môže to byť dobré.Nemám kontakt s poľovníkmi,tak nemám ani divinu.Vždy na moje políčko sa prišli napapať,ale ja som z toho nemala osoh ha,ha,ha,,,
    @zareaguj
  • gittka - fotkagittka 24. októbra 2010 o 18:44

    akurát vo štvrtok prišiel ten môj domov s kusiskom stehna z jeleňa a tak viem, čo z neho bude.čučorky mám, tak si pochutnáme...
    @zareaguj
  • enerrgizer - fotkaenerrgizer 24. októbra 2010 o 19:04

    veľmi dobre si to pácovala, teda manžel :-))) a super recept...
    @zareaguj
  • mariena1 - fotkamariena1 24. októbra 2010 o 19:05

    aj ja mam v mrazaku kus jeleniny,viem čo z nej urobim...
    @zareaguj
  • tatranka - fotkatatranka 24. októbra 2010 o 19:40

    @evusiik hneď by som sa zastavila u teba na obed.To je mňamka,ktorú máme veľmi radi.
    @zareaguj
  • dorisa - fotkadorisa 24. októbra 2010 o 22:10

    Píšeš, že máš malú kuchyňu a stol máš veľký? že by si nás všetkých pozvala na dú divinu?
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 24. októbra 2010 o 22:21

    @dorisa dobrých ľudí sa veľa zmestí :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarshelley2mmm 25. októbra 2010 o 06:15

    jelenie masko som este nejedla, ale stavim sa, ze toto bola poriadna pochutka.. :)) chvalim manzela za sikovnost a talent, ved tak krasne vam to doma este aj naserviroval ;) asi zapriahnem aj ja toho svojho, nech sa zase pricini k dielu :P
    @zareaguj
  • sjuz - fotkasjuz 25. októbra 2010 o 08:37

    mňam, vyzerá to skvele, evusik:), mz tiež takto robievame mäsko - aj hovädyie - prešpikované slaninkou...:)
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 25. októbra 2010 o 09:44

    @shelley keď už mám toho môjho chváliť tak áno navarí a niekedy aj celkom sám. Ale rád si necháva pomáhať a ja mu pri varení robím pomocníka, čistím zeleninu a tak.... ale keď mám robotu a nechám ho samého a on nemá komu rozkazovať tak zvládne všetko sám. A cti mu slúži, že si kuchyňu po sebe aj uprace.... ale servírovať tak to nie!!! nemôžem mať všetko :-)
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 25. októbra 2010 o 17:16

    Kedysi som v Bratislave kupovala mäso na jelení guláš, bola to predajňa Unigal, tá už asi neexistuje, mávali tam rôznu hydinu, divinu, zajacov, a pod., škoda, takéto predajne by sa zišli. Niekedy robím hovädzie nadivo, líši sa to od sviečkovej tým, že sa mäso aj so zeleninou necháva pár dní v páci, dávajú sa doň aj borievky, kto má rád,červené víno, je to dobré, taká náhrada diviny.
    @zareaguj
  • marienka44 - fotkamarienka44 25. októbra 2010 o 21:05

    Svieckovu robim podobne, pacujem tiez niekolko dni. Pac obsahuje ocot /aj Tvoj/, takze bielkoviny v mase sa zrazia. Netreba maso opekat preto, maso sa zatiahne od pacu!!!
    @zareaguj
  • remcula - fotkaremcula 25. októbra 2010 o 23:07

    Nádhera!!! Už jen mít tu divočinu..
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarlucylee 8. novembra 2010 o 13:07

    no teda, gratulujem! Môj ocino je tiež skvelý kuchár, žiaľ, môj manžel nevarí..ale prijala by som si mať manžela-kuchára :-)
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 8. novembra 2010 o 15:04

    @lucylee môj muž síce kuchár nie je ale zato variť vie, najradšej varí keď je doma sám a nikdo (teda ja) mu do toho nebrble :-)
    @zareaguj
  • konzument - fotkakonzument 17. novembra 2010 o 04:54

    Cibuľu dávate nakrájanú do pácu ako ostatnú zeleninu, alebo ju osmahnete až spolu s mäsom ?
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 17. novembra 2010 o 11:15

    @konzument cibuľu dávam do pácu, ja všetku zeleninu tak nadrobno nakrájam, potom keď to 24 hod. stojí tak tá zelenina je skoro na kašu
    @zareaguj
  • alex100 - fotkaalex100 23. júla 2013 o 08:19

    Ahoj . Práve som mäso naložil do pácu. Ale... nejde tam aj soľ???
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 23. júla 2013 o 08:30

    @alex100 už som tak dávno nerobila, že normálne musím porozmýšľať, že ako je to s tou soľou :-) ja všeobecne málo solím a do pácu skutočne soľ nedávam, až pri dusené trochu osolím, najprv ochutnám až potom osolím... ale keď uvaríš ten nálev a necháš ho vychladnúť, ochutnaj ho... ja to tak robím a potom ešte pridám ak si myslím, že treba korenie a môžeš aj osoliť... je to veľmi individuálne kto koľko znesie soli, ja moc nesolím a divina sama osebe má takú výraznú, špecifickú chuť, ktorú ešte podporia koreniny, že mne to stačí, aj mojej rodine, lebo sme tak naučení.... tak nech to dobre dopadne :-)
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarivula2 28. októbra 2013 o 13:10

    evanaaa, napíšeš mi prosím recept na pác s červeným vínom?
    @zareaguj
  • evusik - fotkaevusik 28. októbra 2013 o 13:27

  • evusik - fotkaevusik 28. októbra 2013 o 13:36

    @ivula2 ak chceš recept od @evanaaa musíš napísať priamo jej, pochybujem, že si všimne, že si jej písala pod môj recept :-)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist