MaxiMuffin za minútu

simmiexx - bez fotkysimmiexx, 25. januára 2012
MaxiMuffin za minútu
Foto: simmiexx

Tento recept som našla na internete, konkrétne na facebooku.. Vyzeral dosť neseriózne a viem, že veľa ľudí sa zdráhalo ho robiť, ale ja som Zobraziť celý popisTento recept som našla na internete, konkrétne na facebooku.. Vyzeral dosť neseriózne a viem, že veľa ľudí sa zdráhalo ho robiť, ale ja som to skúsila, poradila aj ostatným a každý tento muffin zbožňuje :)

1
porcia
3 minút
príprava
1 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 PL
4 PL
3 PL
3 PL
2 PL
0,5 ČL
1 ks celé




Postup

  1. 1

    Do pollitrového hrnčeka dáme všetky suroviny a premiešame - tak aby nikde neostala múka a cukor, nemiešajte to však až príliš, aby cesto mohlo vyrásť !

    MaxiMuffin za minútu  - obrázok 1
  2. 2

    Dáme do mikrovlnky na 1 minútu, pri plnom výkone. (700w) Mne sa to stále upečie presne, ale vždy do toho pichám špáradlom, pre istotu. Kamarátka má ale nastavený iný výkon na mikrovlnke, a pieklo sa jej to 3-4 minúty, tak radšej majte po ruke špáradlo, a koláčik skontrolujte :)

  3. 3

    Dobrú chuť :) Muffin je výborný, ja si ho robím už každý deň :D

    MaxiMuffin za minútu  - obrázok 3

Diskusia k receptu

smajliqa
poznam tento recept.... a da sa tam nieco pridat? nejake kakaove gulicky alebo nieco take?
domci4
:) pre mňa známe, ale nie z facebooku ;) už dávnejšie som si robila ;) ale ukladám
tatranka
Moja drahá!Tvoj recept som si uložila,hoci som 4 krát staršia ako ty a pri varení som sa už za celý svoj život dostatočne vyšantila a všeličo vyskúšala.No niekedy ma prepadne taká chuť na sladké a hneď aby bolo.....A tu je tvoja ponuka na bleskový recept.Vyskúšam a vďaka.
3sandra3
fíííha,,,, toto je pre mňa novinka,,, ale vítaná,,, tak super, vyskúšam
tetuska
vyskúšam, dnes som už mala sladké, tak zajtra a napíšem ako chutilo... už sa teším...
tatranka
@Simmiexx neuveríš,ale už som teraz večer skúsila.Neviem sem prenášať fotografie do komentárikv,ale by som ťa presvedčila.Ja som si do vnútra cesta pridala oriešky.Mne vyšli do dvoch mištičiek,aby mal aj manžel.Všelijako som to ešte na vrchu nazdobila.No základ,ktorý si uviedla,je na tú rýchlosť naozaj chutný.Foto ukladám na FB aj na svoju stránku na Pokec.
simmiexx
smajliqa, podľa mňa tam môžeš pridať hocičo, je to niečo ako muffin, takže podľa toho, aj do klasických muffinov sa pridáva kadečo :) ja som zatiaľ skúšala len hrozienka, ale viac mi to chutí čisté :D

tatranka, som rada, že ste vyskúšali tento recept, s orieškami to mohlo chutiť výborne, možno nabudúce skúsim tiež :) !
evasik
A keď nemám mikrovlnku? Dá sa upiecť aj v elektrickej rúre?
gubics
Nápad je to dobrý a hlavne rýchly. Prajem dobrú chuť! Len si to prosím Ťa nerob každý deň, lebo sa ani nenazdáš a budeš mať problém s nadváhou.
majka60
tiež som ešte nepočula, ale rada vyskúšam niečo nové a určite si tam pridám nejaké tie oriešky a hrozienka ďakujem a ukladám
slavka11
prave som to odskusala. Zaujimavy receptik nabuduce skusim pridat dovnutra aj nejaky lekvar aby to bolo take stavnatejsie. A inak cukor som nedavala lebo granko je dost sladke. A dala som to najprv na minutku ale zdalo sa mi to este malo tak som pridala polminutky a bolo to akurat. Pekne sa mufin vyklopil z hrnceka. A inak je toho dost vela. Moze sa to robit asi aj z polovice alebo to dat do dvoch mensich hrncekov. Isto v buducnosti este vyskusam. Dakujem za recept
renama
aj ja som to hneď skúšala z toho fb a vyšlo to ;)..........ale Tvoje je určite krajšie
evanaaa
Takéto niečo sa zíde, ak človeka prepadne chuť na sladké, alebo len k rannému kakavku, len ja si to musím prispôsobiť, ešte porozmýšľam, čo dať miesto granka, lebo ho nekupujem ( je s cukrom), ak by som ho mala, tá trocha by ma síce nezabila, ale sa mi neoplatí kúpiť. Možno trochu kakaa so sladidlom? No, uvidím, ale dávam si do KK, vďaka, @Simmiexx.
tatranka
Chcem len upozorniť,netreba pridať hrozienka,pokiaľ neboli do predu namočené.Zatvrdnú a sú z nich neprehryznuteľné kamienky.No poradím,čo som na druhý krát vyskúšala.Tie oriešky som dala o pňť a keď bola mufinka upečená,lyžičkou som ju v strede otvorila a vložila do vnútra,pol lyžičky čokoládovej nutely.Bomba koláčik .Rýchla dobrotka. Ešte ráz ďakujem @simmiex za rýchly receptík,ktorý môžete podľa seba chutne variovať.Základ zostáva.No výstraha !!! Nie každý deň!!! Váha varuje !!!
llevik
Tento recept znám už dlouho,v skleněné misce ve které ho umíchám metličkou ho vložím do mikrovlnky,takže se zašpiní jen jedna miska,potom se ozdobí třeba šlehačkou,je to rychlá pochoutka,když přijde třeba syn nečekaně na návštěvu.Používám normální kakao.
megakuchar
no koment perfektneeeee ked budem mat chut na nieco sladke us vim na koho sa oratim :)
5509_1287151327 - profilový obrázok
mps
mps
môjmu synovi to robím skoro každý deň. Naozaj rýchlovka:)
kuchtic
...mnam... chuti to velmi dobre len nabuduce si asi dam trochu menej cukru.
katka82
Práve som ho dokončila a je fakt super,pekne som ho vyklopila na tanierik,prerezala pozdĺžne a natrela lekvárom!:-))Dobrotka!Akurát som dala trocha menej cukru,kedže granko je sladké.
sailero
DOSTALI SME DARCEK OD RODICOV= novucicka mikrovlnka :) Otcove prve slova boli, ze MOJA = zohrejes polievku a cely obed za chvilocku a spravis si hot-dog a mas postarane :) podla neho ta mikrovlnka nema ine pouzitie. omyl. PIEKLA SOM V NEJ MAXIMUFFIN :) CHUITILO :)
modrykamen
Keď dostanem chuť na niečo sladké, tak vo mne bojuje pažravosť a lenivosť niečo napiecť. Ale tento recept nemá chybu. Urobím niekedy aj z polovičnej dávky, aj si pochutím, aj chuť na sladké zaženiem a robota takmer žiadna.
laurika1
Dnes so to vyskúšala . Je to naozaj pochúťka , avšak ako si povedala že veľa nemiešať , tak som nemiešala veľa a zostalo mi také volské oko s vajca na tom koláčiku (: Ale inak chutilo mi :"D
renka157
mnam teraz som to robila s neterkou a je to super a rychlo ukladam do KK
lindus27
Recept je super mne sa robil 2 minútky a pridala som si doň banán výborný nápad.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia