Pivový wok so shi–take hríbmi

redakcia - fotkaredakcia, 13. augusta 2009
Pivový wok so shi–take hríbmi
Foto: Pravda: Ivan Majerský

Varí: Branislav Štálnik

1
porcia
20 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
50 g
50 g
50 g
10 g
10 g
50 g
1 dl
0,5 l




Postup

  1. 1

    Bravčovú panenku obalíme v solamyle, nakrájame na rezance, osolíme a okoreníme a polejeme olivovým olejom. Cuketu, baklažán a mrkvu nakrájame na malé slíže.

  2. 2

    Mäso sprudka opečieme, pridáme mrkvu a o 2 minúty neskôr aj baklažán a cuketu. Pridáme čili, shi–take hríby, podusíme, zalejeme sójovou omáčkou a pridáme trocha medu. Necháme prevrieť.

  3. 3

    Nakoniec pridáme pivo na arómu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia