Rybací tatarák
Rybací tatarák

Tataráčik z ostrieža a avokáda

Jakub Sobotka
šéfkuchár športovo–rekreačného strediska Marina Liptov v Bobrovníku, 24. augusta 2020
Tataráčik z ostrieža a avokáda
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

200–250 g (očistené vykostené mäso)
1 ks
1 ks
z 1/2 citróna
Na dozdobenie:
4 ks




Postup

  1. 1

    Očistené vykostené mäso z čerstvého ostrieža, avokádo a kyslú uhorku pokrájame nadrobno, zmiešame v miske s citrónovou šťavou, soľou, korením a troškou olivového oleja.

  2. 2

    Pečivo, ideálne toasty, potrieme bylinkovým maslom a opečieme. Tatarák podávame spolu s opečeným toastom, dekorujeme reďkovkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia