Jogurtový dezert
Jogurtový dezert

Karamelizované broskyne s čučoriedkami a citrónovým krémom

Katarína a Dušan Kováčovci
majitelia reštaurácie Lokál Bistro v Dudinciach, 28. júla 2020
Karamelizované broskyne s čučoriedkami a citrónovým krémom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
15 minút
príprava

Suroviny

6 ks
200 g
50 g
1 bal.
1 ks
1 bal.




Postup

  1. 1

    Broskyne nakrájame na mesiačiky, posypeme cukrom a na masle sprudka opečieme.

  2. 2

    Nastrúhanú kôru a šťavu z citróna vymiešame s vanilkovým cukrom a s jogurtom.

  3. 3

    Citrónový krém podávame s broskyňami a dozdobíme čučoriedkami a lístkami mäty.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia