Diskusia k receptu
Langoše

Posúchy - osúchy - langoše fotorecept

gordonko - fotkagordonko, 9. mája 2020

Komentáre 1 - 11 z 11


V kastroli necháme rozohriať liter oleja. Naolejovanými rukami ponaťahujeme jeden z nakysnutých bochníčkov a po jednom ich vyprážame v rozpálenom oleji do zlatova z oboch strán..................

konecne spravne,ako vyprazat.
@terinka55 @radost ..... nebudem sa chváliť cudzím perím , ja som to nerobil iba ,, dokumentoval fotoaparátom ,, .... dal som si 1 ks po obede , ozaj to chutilo skvelo
@radox1 ....ani tuto chválu si nezaslúžim , skorej niekto v redakcii kde moj text upravujú a prekladajú z československého jazyka ..... takže ,,kočky v redakcii ,, ĎAKUJEM
1x berta
Krásne langoše, mám rada tvoje recepty... Pod pojmom sóda je myslená minerálna voda? Ďakujem. Ukladám, tak, ako veľa tvojich receptov...
@bettyy (12.5.2020 14:49)

ano , sodou som myslel sodovú vodu ,inak by som napísal sodu bicarbonu vraj vďaka nej sú také lepšie - vydarenejšie
1x bettyy