Perníkový koláč
Perníkový koláč

Jogurtovo-ľanový perník

aszabka - bez fotkyaszabka, 7. mája 2020
Jogurtovo-ľanový perník
Foto: aszabka

Z ľanu sa dá nielen tkať :)

10 minút
príprava
15-20 minút
na 180 °C

Suroviny

3 ks
70 g
30 g
30 g
10 g
10 g
1 ČL
1/4 ČL
1/4 ČL
podľa chuti (aké vám vyhovuje)




Postup

  1. 1

    Plech vystelieme papierom na pečenie, rúru predhrejeme na 180 stupňov.

  2. 2

    V malej miske zmiešame všetky suché prísady, vo väčšej zmiešame vajcia, jogurt, sladidlo (u mňa 60 g eritritolu a štipka extraktu zo stévie). Suché suroviny primiešame do vaječnej zmesi a vylejeme na plech. Pečieme 15-20 minút.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia