Bravčové mäso
Bravčové mäso

Bravčové mäso s vlašskými orechmi fotorecept

peterkub - fotkapeterkub, 1. februára 2020
Bravčové mäso s vlašskými orechmi (fotorecept)
Foto: peterkub

Ak radi experimentujete a skúšate nové chute, vyskúšajte tento jednoduchý recept s kombináciou netradičných chutí.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g (karé, pliecko)
4 PL
4 PL
1 PL
1 šálka (lúpané)




Postup

  1. 1

    Mäso očistíme, nakrájame na kocky a dáme do misky. Cukor s múkou zmiešame a premiešame s mäsom. Pridáme 2 polievkové lyžice sójovej omáčky. Mäso opražíme na panvici cca 10 minút.

    Bravčové mäso s vlašskými orechmi (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na druhej panvici opražíme vlašské orechy.

    Bravčové mäso s vlašskými orechmi (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    K vlašským orechom pridáme opečené mäso, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, osolíme a dobre premiešame. 2-3 minúty doopekáme a môžeme podávať. Prajem dobrú chuť.

    Bravčové mäso s vlašskými orechmi (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia