Bravčová panenka
Bravčová panenka

Tagliatelle s bravčovou panenkou a hubovou omáčkou

Marcel Osťo Osztas
majiteľ a šéfkuchár reštaurácie Positive v Bratislave, 15. januára 2020
Tagliatelle s bravčovou panenkou a hubovou omáčkou
Foto: Reštaurácia Positive
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

400 g (cestoviny)
400 g
1-2 ks
2 strúčiky
1 miska
100 ml
200 ml




Postup

  1. 1

    Očistenú cibuľku nakrájame nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme nasekaný cesnak, huby, víno a na záver aj omáčku demi glace a tymian. Podusíme a na záver pridáme maslo.

  2. 2

    V osolenej vode uvaríme tagliatelle do polomäkka.

  3. 3

    Na kúsky nakrájanú panenku orestujeme na oleji a pridáme hubové ragú. Primiešame cestoviny, trochu masla a parmezánu.

Diskusia k receptu

caterina
mne by chutilo aj bez masa, iba huby...ale uz bez syra, inak pekny recept. robim obcas




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia