Vyprážaný oštiepok
Vyprážaný oštiepok

Vyprážaný oštiepok

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 30. októbra 2019

Mám rád syry, a tak som skúsil vypražiť oštiepok, chutil mi, ak chcete môžete použiť aj poľský osczypek...

20 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 - 400 g
1 ks
trocha
50 g
 (na vyprážanie)




Postup

  1. 1

    Oštiepok vyváľame v drvenej rasci, mletej paprike a majoránke. Slané tyčinky si rozdrvíme napríklad pomocou valčeka na cesto na jemné omrvinky.

  2. 2

    Korenený oštiepok obalíme v trojobale - najprv múka, potom vajíčka a napokon rozmrvené slané tyčinky. Vyprážame v horúcom oleji. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia