Steak Magura s bryndzovo-zemiakovou prílohou

Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 6. augusta 2019
Steak Magura s bryndzovo-zemiakovou prílohou
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

200 g
100 g
100 g uvarené
100 ml




Postup

  1. 1

    Rib eye steak osolíme, okoreníme, sprudka opečieme zo všetkých strán, póry na mäse sa zatiahnu a šťava ostane vnútri. Ugrilujeme ho na grile alebo panvici podľa chuti - medium alebo prepečený.

  2. 2

    Na panvici rozpustíme bryndzu so smotanou, pridáme uvarené zemiaky pokrájané na malé kocky. Spolu všetko premiešame a pridáme kôpor podľa chuti. Podávame ako prílohu k steaku.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia