Cestoviny s tuniakom
Cestoviny s tuniakom

Bezlepkové cestoviny s tuniakom a paradajkami

novalim - fotkanovalim, 30. júla 2019. Komerčný recept.
Bezlepkové cestoviny s tuniakom a paradajkami
Foto: novalim

Rýchle bezlepkové jedlo, ktoré sa podarí aj začiatočníkovi v kuchyni. Chutné a jednoduché bezlepkové cestoviny s tuniakovou omáčkou s paradajkami. Už dnes ich môžete Zobraziť celý popisRýchle bezlepkové jedlo, ktoré sa podarí aj začiatočníkovi v kuchyni. Chutné a jednoduché bezlepkové cestoviny s tuniakovou omáčkou s paradajkami. Už dnes ich môžete večerať, ak máte po ruke bezlepkové cestoviny PROCEL.

4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
6 ks čerstvé
1 konzerva
4 strúčiky
50 ml
1 ČL
2 PL strúhaný
1 konzerva




Postup

  1. 1

    Cestoviny Procel uvaríme v osolenej vode podľa návodu.

  2. 2

    Kým sa cestoviny varia, pripravíme si omáčku. Paradajky umyjeme a zalejeme vriacou vodou. Necháme postáť pár minút, potom scedíme, olúpeme šupku a nakrájame na malé kúsky. Na rozpálenom olivovom oleji orestujeme na drobno nakrájaný cesnak, pridáme paradajky a premiešame. Restujeme pár minút a potom pridáme lúpané paradajky z konzervy a tuniaka. Všetko necháme spolu prevariť, nakoniec osolíme, okoreníme a dochutíme nasekaným čerstvým alebo sušeným oreganom. Scedené uvarené cestoviny podávame s omáčkou a posypané parmezánom.

  3. 3

    Bezgluténové cestoviny Procel od Novalimu sú vyrobené z prirodzene bezlepkových surovín a obsahujú aj vaječný bielok. Ponúkame ich v rôznych obľúbených tvaroch ako napríklad fliačky, kolienka, niťovky, špirálky a pod. tak, aby ste si z nich mohli pripraviť tradičné jedlá, ktoré máme všetci tak radi alebo zavárky do polievky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia