Cuketové závitky
Cuketové závitky

Cuketové závitky plnené bryndzovou penou

Martin Šulc a Juraj Štefanka
z areálu U dobrého pastiera v Ružomberku, 23. mája 2019
Cuketové závitky plnené bryndzovou penou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

2 ks
300 g
2 PL
2 PL nasekaná




Postup

  1. 1

    Cuketu nakrájame na tenké pozdĺžne plátky a ugrilujeme na grile alebo panvici z každej strany asi 2 – 3 minúty.

  2. 2

    Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou, pridáme nasekanú pažítku a vyšľaháme.

  3. 3

    Na začiatok každého plátku vychladnutej ugrilovanej cukety dáme asi 1 polievkovú lyžicu bryndzovej zmesi a zrolujeme. Hotové rolky ešte pokvapkáme olivovým olejom a uložíme na listový šalát.

Diskusia k receptu

atulienka
Iste vyskúšam. To musí byť dobrota, už teraz sa olizujem. Škoda, že ste tak ďaleko...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia